reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Gdyby było coś nie tak to by Cię nie wypuściła ;) ta konsultacja lekarska to jak jakiś wielki zaszczyt :D

3jgxskjox8hy3b2y.png

Mam nadzieję choć ona nawet nie spojrzała na wyniki.:)

reklama
Tak jak uwielbialam upały tak teraz nie cierpię. W żadne krótkie spodenki się nie mieszcze także moja dupa poci się w spodniach. Noc też okropna bo mnie plecy bolały i brzuch tak jakby na okres jeszcze do tego miałam koszmar że nie miałam pokarmu w piersiach i moje dziecko z głodu zmarło :-/

Jestem dziewczyny już po. Miałam CC bo małemu tętno leciało. Jak będę miała zdjęcie to wstawię. Dziękuję za wsparcie. Aha Jakub Przemysław 3680 56cm długi 10/10
[emoji173]️

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję Asia! Wspaniałe wieści!

Bellax ściskam,z dnia na dzień będzie lepiej :* a te piguły grrrrr tylko presję wywierają i stresują :/

Ja na wyjście biorę dwa zestawy: body z długim rękawem i półśpiochy ,a na wypadek upału rampersy krótkie :)

Tak jak uwielbialam upały tak teraz nie cierpię. W żadne krótkie spodenki się nie mieszcze także moja dupa poci się w spodniach. Noc też okropna bo mnie plecy bolały i brzuch tak jakby na okres jeszcze do tego miałam koszmar że nie miałam pokarmu w piersiach i moje dziecko z głodu zmarło :-/
Oj ja tez nie znosze teraz upalow a wczesnie przy 30 stopniach dopiero czulam ze zyje... mam 3 sukienki i w nich chodze na zmiane. Czuje sie wielorybio.

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

A sny glupie. Olej :)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Dziewczyny, czy ktoras z Was przy twardnieniu brzucha lapie taki hmmm nie skurcz ale bol na gorze brzucha ? Ja tak mam od wczoraj i nie wiem czy to dziecko czy co.

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
fajnie macie z tymi nockami ... ja sobie postawiłam za punkt honoru że wykarmie go sama. Zwłaszcza po wczorajszych akcjach -pół oddziału noworodkowego go nosiło na rękach żeby łaskawie zjadł choć 30ml mm bo od ostatniego karmienia minęło ponad 5h... a on spał. Cały dzień miał taką zamułe że szok. wgl nie miał potrzeby jedzenia. Darli się na mnie że spada z wagi, mnie cycuchy chciało wysadzić a on sobie spal. No nie uwierzyłybyście co one z nim wyprawiały żeby się obudził i nic. Za to koło 9 wieczorem się obudził... i co godzine przez 10 min darł się z głodu, ja go do piersi a ta ciapa nie umie złapać. i tak z 10 razy nim porządnie chwyci. i tak całą noc co godzine... umieram... właśnie skończył jeść więc chciałam iść z nim spać no ale niestety zaraz jeden obchod. Po tem Artura obchod. O masakra. Ja chce być znów w ciąży!
Ale jazda, ale skoro Ty chcesz a cycuchy pełne to już jakoś się z Arturem dogadacie w końcu [emoji6]Trzymam [emoji1307]. A zdjęcie...cudo :D Nie pisz takich rzeczy, że znów chcesz być w ciąży, bo ja chętnie zamieniłabym się [emoji39]Jeszcze dziś taki skwar, że jedynie do lasu na wybieganie się można było iść (wybieganie się Córy ;)).

A ja zaczęłam wczoraj wieszać pranie, myć okna, podłogi... centralnie robię wszystko, by szybciej wypędzić Tosię z brzuszka [emoji39]Skurcze pojawiają się, są bardzo lekkie i ciągle totalnie nieregularne :/ A ja już chcęęę a może to upał potęguje moje rozgoryczenie.

wlasnie juz teraz skwarzy a co bedzie dalej :(
Co bierzecie do szpitala na wyjscie do domu dla swoich maleństw?ja spakowałam body na krótki i długi rękaw, pajacyka takiego ala polarr nwwmdokladnie miły w dotyku tyle powiem, czapeczkę
Dokładnie taki sam zestaw mam przyszykowany [emoji846]

Głupi sen tfu tfu snom nie wierzymy Ok? [emoji6]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Do góry