reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

I nie skomentowałaś? :D ja bym nie mogła nic nie powiedzieć :p

Sama się sobie dziwię, ale nie. Byłam zmęczona, ale i rozbawiona trochę - w sensie żal mi chłopa było, że taki głupi... gdyby miał stos zakupow to pewnie inaczej, ale szybko poszło i jakoś tak nic nie powiedziałam.

74703e3kkwoaumma.png

reklama
@Bellax123! ale dziś jest czwartek to ty i tak musisz się zgłosić do szpitala prawda? Mowie Wam ze Artur już wie ze czas się zbliża i powoli się szykuje :D:D

Dokładnie, Bellax i tak dzisiaj do szpitala idziesz - o ktorej sie wybierasz? Ja bym poszła jak najszybciej skoro masz i bóle i cię czyści, a przy twoim kręgosłupie poród sn jest niebezpieczny. Jak maluch już wejdzie w kanał rodny to trudniej zrobic cięcie

74703e3kkwoaumma.png

A mi się śniłaś i miałaś już skróconą szyjkę i chyba jakies małe rozwarcie nawet, a ja jak się o tym dowiedziałam to byłam załamana bo myśle sobie "o nie, zając też narzekała na spojenie i jej coś się ruszyło, a mnie tak boli i dalej nic" [emoji85]
Też jutro wizytuję i boję się pierwszy raz chyba tak serio tej wizyty. Boję się, że to spojenie będzie wskazaniem do cięcia i boję się, że te moje bóle kompletnie nic nie wpłynęły na stan szyjki

74703e3kkwoaumma.png

Oby proroczy !
Czyli mamy te same obawy... tylko inne przyczyny ;) u ciebie bole u mnie ich brak. U Ciebie spojenie i wskazanie do cc u mnie duza pyza i byc moze brak mozliwosci rodzenia sn. Juz wariuje...

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

A u mnie dziś według "Nowego terminu" 39+5 to jest chore, w sobotę zglosze się na to ktg do szpitala no i po tym terminie mogą mnie trzymać w sumie nawet 10 dni czyli by wyszło, ze do terminu z usg (6.06) ale np jeśli by jednak trzymali się terminu z usg tak jak było do tej pory to od 6.06 10 dni to jest już połowa czerwca... a różnica między 27.05 a np 16.06 to aż 20 dni (!!!) bez sensu.

Uff wróciłam z rynku. Kupiłam kilo truskawek i kurteczkę dzinsowa[emoji16]

Jagoda jak tam sytuacja?

Mnie dzisiaj już tak nie kłuje ale z drugiej strony dopiero siadlam i może dlatego nic nie czulam. Poleze chwile i zobaczę. Ja od następnego czwartku czyli od 1.06 ktg będę miała już co dwa dni bo to juz prawie mój termin ale mi gin powiedziała ze jeśli nic nie ruszy to 5-7 dni po terminie będzie mi wywoływać.

Dzisiaj 00:45 Julian 3,15 kg sn wszystko z nami ok napiszemy więcej jak ochloniemy
Witamy na świecie [emoji7] Gratulacje [emoji4] Duuużo zdrówka i siły [emoji6] czekamy na relację.
Kurna szoruje od 3 tygodni juz nie mam co [emoji12] dzis szafy cos tsm porobie i szafka w lazience. Poprasuje...

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Zajączku zapraszam do mnie [emoji6] Ja sobie poleżę z Małą a Ty jak i- robot roomba śmigniesz mi chatę, potem sobie pójdziesz a ja się pochwalę mężowi jak ładnie posprzątałam [emoji1]

iv09df9h2a5g3pph.png

reklama
Do góry