reklama
Arya88
Fanka BB :)
Hahaha, dbają o NasMi przed chwila mężus nie chciał kupić batona z podobnych powodów
Właśnie teraz jest cisza od małego trochę się pachnie z boku czasem ale wcześniej przed tymi bolami takiej głupawki dostawał że miałam wrazwnie że przez pępek się wyciągnie bo czy siedziałam czy stałam czy leżalam on się wyrywal wypychal wbijal gdzie się da.. Będę dawała znać narazie brzuch trochę łagodniej po pryszenicu ale kręgosłup daje swoje.. Tak boli z krzyża jakbym tony kamieni przenosila..
U
użytkownik 16
Gość
Może tak ci na nerwy ponaciskał ze w kregoslupie czułas.Właśnie teraz jest cisza od małego trochę się pachnie z boku czasem ale wcześniej przed tymi bolami takiej głupawki dostawał że miałam wrazwnie że przez pępek się wyciągnie bo czy siedziałam czy stałam czy leżalam on się wyrywal wypychal wbijal gdzie się da.. Będę dawała znać narazie brzuch trochę łagodniej po pryszenicu ale kręgosłup daje swoje.. Tak boli z krzyża jakbym tony kamieni przenosila..
Malinowa123
A przy zmianie pozycji? Dalej boli ? Mnie przy takich bolach czesto spacerek po domu pomagał a jak sie kladlam do lozka to bol wracalWłaśnie teraz jest cisza od małego trochę się pachnie z boku czasem ale wcześniej przed tymi bolami takiej głupawki dostawał że miałam wrazwnie że przez pępek się wyciągnie bo czy siedziałam czy stałam czy leżalam on się wyrywal wypychal wbijal gdzie się da.. Będę dawała znać narazie brzuch trochę łagodniej po pryszenicu ale kręgosłup daje swoje.. Tak boli z krzyża jakbym tony kamieni przenosila..
Mi właśnie jak spaceruje to odrazu brzuch się stawia więc odpuściłam..A przy zmianie pozycji? Dalej boli ? Mnie przy takich bolach czesto spacerek po domu pomagał a jak sie kladlam do lozka to bol wracal
reklama
Malinowa123
No tak nie ma co sie forsować [emoji20] dawaj znac na bieżąco jak sie sprawy maja [emoji6] bo ile jeszcze masz do terminu?Mi właśnie jak spaceruje to odrazu brzuch się stawia więc odpuściłam..