Sylwkaka
Fanka BB :)
Ja już raz zjadłam 0,5 kg ale jakie dobre byłyHmmm, nie wiedziałam... Już za późno, zjadłam połowę ;-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już raz zjadłam 0,5 kg ale jakie dobre byłyHmmm, nie wiedziałam... Już za późno, zjadłam połowę ;-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mysle, ze to nie zalamanie tylko juz frustracja... ja mam tak od wczoraj odkac napierdziela mnie spojenie i wszystkie kosci miednicy...Ech też mam skurcze znowu od 15.00 mała rozpycha się boleśnie i nic z tego nie wynika jestem już tak zmęczona że się poryczałam bo chciałam jechać po zakupy ale stwierdziłam że to bez sensu [emoji25] znowu jakieś załamanie mam
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
no tak , widać jak takie ręczne sprawdzanie jest dokładne. Jutro zanim powiem ze miałam usg robione , dam jej ostatni raz pomacać brzuch jak mi powie ze jest główka w dól to wyjmę z torebki zdjęcia z usg i jej pokarze .Daje jej ostatnią szanse jutro na wykazanie się i albo jest fachowcem albo wiedźmą.
Postaraj sie wymusić na lekarzu dokładne badanie. Mojej koleżance stwierdzono rozejście w trakcie porodu i miała na szybko robione cc.
A ostatnio położna twierdziła że jest główką ba dół?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom