reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja byłam tydzień temu na rodzinnej imprezce to teściowa z góry mi zapowiedziała że nie mogę tańczyć a że ja ułomna nie jestem tylko w ciąży, poszłam tańczyć to myślałam że te ciotki, babcie łącznie z teściową mnie zjedzą i takie gadanie że jak tak będę tańczyć to urodzę. Minął tydzień jak na razie nie zapowiada się na przedwczesny poród :-)

reklama
5 tygodni temu (32tc) calutką noc ( od 17 do 2 nad ranem) tańczyłam na moich urodzinach. Fakt że w balerinach ale mnie od początku ciąży w szpilkach dziwnie ciągnął brzuch. Rodzina też się krzywo na początku patrzyła bo wgl sie nie oszczędzałam i wygłupialiśmy się zdrowo ze znajomymi. Potem im przeszło jak zrozumieli że w du... ich mam [emoji23] Nast. dnia miałam kontrolne badania i wszystko było ok nic sie nie działo. Bardziej mnie "wykończyło" przed świateczne sprzątanie bo jak tylko usiadłam to dostałam skurczy [emoji23][emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

Ja proponuję ciucha [emoji16] mam ogrom kiecek z ciuszków fakt że u mnie jest ogrom i lecę na nowy towar bo można kupić świetnych marek [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w mieście w ciuchlandach same ubrania na starsze kobiety . A jak były normalne to już poprzebierane,więc nawet się nie wybieram. Spróbuję kupić coś w czym będę mogła ewentualnie chodzić po ciąży.

Dzień doberek dziewczyny :) u nas miały być burze,ale jak narazie jest ładnie i ciepło i bez deszczu,który mógłby jednak spaść bo susza męczy roślinność.

Co do porządków to ja sprzątam całą ciążę i nic się nie dzieje. Ostatnio męczą mnie przepowiadacze,ale na tym etapie to norma. Tylko najgorsze ,że są z pleców :/

No u mnie te przepoeiadajace tez dają sie we znaki i tez zauwazylam ze zaczynaja do nich dochodzic bóle placów, ale to bardziej juz pod wieczor w ciagu dnia sam brzuch czuje

f2w3rjjg28c3of9g.png

reklama
Do góry