Ja aktualnie czyszczę samochód a jutro nad morze może ogólnie czuje ze musze cały czas coś robić gdzieś być i do póki się da to tak właśnie będę robićOj brzucho dusi... współczuję.
Ja dziś muszę odchorować wczorajszy dzień, mam wrażenie, że jednego dnia mogę góry przenosić a drugiego nie wiem co z sobą zrobić (i tak na zmianę). Mała spała, ja spałam. I większość dnia o tak leżę, dobrze że mogę
Jestem przerażona, że dziś zaczynam 38., a Starszą urodziłam akurat na koniec 38. Strasznie chciałabym wykorzystać te dni w Trójkę, ale naprawdę mam wrażenie, że sił mi na to brak (No dobra, może dziś), a Wy tu o chodzeniu w obcasach pisałyście [emoji16]
A Wy jak planujecie spożytkować ostatnie dni? [emoji6]
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
A ja sie dusze... jest duszno. Z kosciola wyszlam bo nie dalam rady wysiedziec.
motylek05
Ja mialam angine w 7 tyg. I niestety bez antybiotyku sie nie obylo [emoji53]Też tak obstawiam dlatego chce iść a nawet nie wiem czy w ciąży można antybiotyk bo angina bez antybiotyku to chyba nie przejdzie :/
sunnyday
Oj mi też duszno dziś strasznie. Ja właśnie zaczynam 39 tydz. Trochę to przerażające czuje ze czas mi sie kończy. I faktycznie mam coraz mniej siły i szybciej się mecze. A jak tylko kawałek przejdę to od razu skurcz. Ciekawe kiedy ten mój dzidzuch zechce wyjść
Malinowa123
O matko ja po komunii to umieram poprostu! Brzuch twardy, troche boli i zauwazylam ze chyba odchodzi mi czop ale nie jestem pewna
Zając Czerwcowy
Oj u mnie tez twardy brzuch ale to pewnie orzez szpilki, a do tego mala tak ulozona ze naciska na pecherz... [emoji87]O matko ja po komunii to umieram poprostu! Brzuch twardy, troche boli i zauwazylam ze chyba odchodzi mi czop ale nie jestem pewna
Malinowa123
Ja mialam koturny na komunii ale w zasadzie zaraz po kosciele zmienilam na sandaly bo to jednak ciezko troche jest [emoji20]Oj u mnie tez twardy brzuch ale to pewnie orzez szpilki, a do tego mala tak ulozona ze naciska na pecherz... [emoji87]
reklama
Aleksandrax
Hmm, a jakie to uczucie tej duszności macie?
Bo myślałam że to może coś mi zostało po przeziebienu, a może to jednak ciążowy objaw.
Czasem szczególnie wieczorem czuję jakbym była w zadymionym pomieszczeniu i wdychala dym.
Bo myślałam że to może coś mi zostało po przeziebienu, a może to jednak ciążowy objaw.
Czasem szczególnie wieczorem czuję jakbym była w zadymionym pomieszczeniu i wdychala dym.