reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wrrrr wstałam w nocy z ropą w gardle i lewy migdał cały spuchniety plus takie białe coś na migdale :( nie wiem co mnie tak zalatwilo- muszę dziś na tą weekendowa pomoc lekarska jechać bo do jutra nie wytrzymam :/

reklama
Wrrrr wstałam w nocy z ropą w gardle i lewy migdał cały spuchniety plus takie białe coś na migdale :( nie wiem co mnie tak zalatwilo- muszę dziś na tą weekendowa pomoc lekarska jechać bo do jutra nie wytrzymam :/
czyżby angina ropna ? Mnie właśnie też dziś coś gardło pobolewa ale myślę że szałwia załatwi sprawę

w57vyx8dubspq12k.png

Też tak obstawiam dlatego chce iść a nawet nie wiem czy w ciąży można antybiotyk bo angina bez antybiotyku to chyba nie przejdzie :/

Łooo jeju..... Wyszłam z wesela o 23 to aż godzinę dłużej niż planowałam :) zatanczyłam może 3-4 piosenki z mężem i głównie siedziałam, więc myślę, że nie sprowokowałam dzidzi do szybszego wyjścia :) :) mimo wszystko wróciłam zmęczona. Zafundowałam sobie fryzjera i makijaż u kosmetyczki, a mój mąż na mój widok,, eeeee ja tam wolę jak sama się malujesz ".
To wyszlysmy razem [emoji1] ja tez do 23 wytrzymalam ale ja bawiłam caly czas az niektorzy goscie byli w szoku ze daje rade wiadomo w sowim tempie i na płaskim bucie ale z parkietu nie schodzilam [emoji23] a co do makijazu to ja juz dawno robie go sama na takie okazje bo moj maz reaguje podobnie jak twój a skoro tak to szkoda przeplacac [emoji12]

f2w3rjjg28c3of9g.png

Czsc dziewczyny. Pospalam dziś :) U nas pochmurno i też wstałam z bólem gardła i zatkanymi zatokami. Mój B ma zapalenie krtani ... Wczoraj mieliśmy grill rodzinny ale się objadlam i później umieralam tak mnie to wykonczylo. Nogi jak balony, mieszcze się tylko w domowe japonki. Co do sukienek jakiś miesiąc temu kupiłam jedną w croopie w tych typowo ciazowych wyglądam strasznie :o. I ciągle ja noszę jak chłodno to do tego rajty z h&m, a jak ciepło to bez. Piore ja prawie co codziennie jak mi się ciaza skonczy to I tak pewnie do niczego się nie będzie nadawała. Dałam za nią 100 zł ale to były najlepiej wydane 100zl !!!! Idę robić śniadanie.

Dzień dobry!! U nas dziś chłodno i jak patrzyłam na pogodę to najbliższy tydzień się nie zmieni :( a wczoraj było tak pięknie, że cały dzień na dworze spędziliśmy. Spacer, plaża, rowerki wodne i inne atrakcje :) i czułam się po prostu jakbym nie była w ciąży. Gdyby nie bolące, spuchniete stopy to naprawdę zapomnialabym że brzuszek mi przeszkodą! ;) na ostatnio trochę sobie kupiłam ubrań na te ostatnie tygodnie więc już nie narzekam chociaż na to. A no i najwięcej ich znalazłam na ciuszkach za cenę niewielka. Na pewno mniej będzie mi szkoda wyrzucić sukienkę za 20 zł niz droższa :)
a Sasanka faktycznie jakoś umilkla. Hmmm..
Dziewczyny nie chorujemy nie chorujemy tylko korzystamy z ostatnich dni!!

Sasanka ma chyba usunięte konto albo dostała bana od moderatorki ( nie naszej ) Wdała się w kłótnie w wątku potrzebuję porady , temat (nieplanowana ciąża ) i dostała tyle negatywnych ocen że jedna z tamtejszych moderatorek napisała że jej usunie konto . Więc albo to albo się wkurzyła i więcej nie pisze .

reklama
Dzień dobry! Przespałam dziś całą noc, nawet na siusiu nie wstawałam [emoji2]

U nas teraz intensywnie - wczoraj byliśmy na ślubie koleżanki, potem na potrójnych imieninach u brata, a wieczorem ostatni raz przed porodem poszliśmy na koncert. Była muzyka filmowa grana przez orkiestrę w parku [emoji7] było mnóstwo ludzi, pogoda chłodna ale bez deszczu.

A dzisiaj ciąg dalszy [emoji4] idziemy na warsztaty z chustonoszenia, darmowe! [emoji38] a potem imieninowa impreza u brata męża, będzie grill [emoji4] wieczorem padnę!

Co do sukienek - to ja mam trzy na teraz [emoji4] jedną dopiero co kupiłam na allegro, któraś z was polecała. Jest ciążowo-do karmienia i z cienkiego materiału, polecam świetna! Duży brzuch się spoko mieści i potem jest na zwykłą figurę [emoji7] Link do: KLASYCZNA SUKIENKA KLOSZOWANA KOPERTOWA GLAMOUR 38

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Do góry