reklama
karina88
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymajcie kciuki, żeby jutro bylo cieplo. Jutro idę na komunie, mam sukienkę do kolan a na nogi wchodzą mi tylko sandały albo NB[emoji23]
dzisiaj cały dzień męczą mnie przepowiadające. Zając, nic fajnego,nie ma czego zazdroscic)
a co do teściów to przyjechali rano, 800km i ciiiiiiiszaaaa... nie istniejemy, nie ma nas Ą mieli zaproszenie na noc, to nawet nie odmówili tylko nas olali.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
dzisiaj cały dzień męczą mnie przepowiadające. Zając, nic fajnego,nie ma czego zazdroscic)
a co do teściów to przyjechali rano, 800km i ciiiiiiiszaaaa... nie istniejemy, nie ma nas Ą mieli zaproszenie na noc, to nawet nie odmówili tylko nas olali.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 168678
Gość
Łooo jeju..... Wyszłam z wesela o 23 to aż godzinę dłużej niż planowałam zatanczyłam może 3-4 piosenki z mężem i głównie siedziałam, więc myślę, że nie sprowokowałam dzidzi do szybszego wyjścia mimo wszystko wróciłam zmęczona. Zafundowałam sobie fryzjera i makijaż u kosmetyczki, a mój mąż na mój widok,, eeeee ja tam wolę jak sama się malujesz ".
A w jakim sensie zaginęła?Sasanka zaginęła.. Ale chyba nie rodzi.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A no tak, racjaChyba dawno nie pisała albo mi się pomyliło.
Ii dzień dobry Mnie słoneczko wita z rana , jest cudownie [emoji4][emoji173]
Dzień dobry, u mnie dziś słoneczka brak, może będzie trochę chłodniej to coś porobie.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Dzien dobry u nas chlodniej i bez slonca. A dzis ta nieszczesna komunia- moze to i lepiej, ze upalu nie ma
Marciotek88
Widziałam, że Suelen pisała na fb że maluchy mają jeszcze poczekać :-)
Myślę,że da nam znać :-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę,że da nam znać :-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
camel
U nas pochmurnie....i znowu zaczyna mnie bolec gardlo [emoji20]
reklama