reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Stan moich nog zostawie bez komentarzy[emoji22][emoji22][emoji22]
1495191874-aaaaaa.jpeg

reklama
ja od 3 dni mam takie uczucie klucia w pochwie , a i skurcze łapią mnie częściej , dodatkowo mam ślisko tam na dole jakieś upławy ale bezbarwne . Oby to jeszcze nie to :( bo czuje ze dzidzia dalej źle ułożona .

Karina współczuję bratowej :( moja rodzinka to nawet nie mówiła nic kuzynce,że jej koleżanka z byłej klasy zginęła bo miała ciążę zagrożoną a tu takie coś się dowiedzieć na Twoim miejscu.

Jakie te maści kupiłyście na blizny? Już się pogubiłam. Ja nie mam jeszcze rozstepów , ale tez kupię w razie w.
Dermatix,ale on drogi to tak w razie w to szkoda kupować

ja od 3 dni mam takie uczucie klucia w pochwie , a i skurcze łapią mnie częściej , dodatkowo mam ślisko tam na dole jakieś upławy ale bezbarwne . Oby to jeszcze nie to :( bo czuje ze dzidzia dalej źle ułożona .
Kłucie to podobno szyjka się rozwiera. Ja mam też czasem takie kłucia w pochwie jak przed okresem,czyli coś może się mi już rozwierać tym bardziej ,że ostatnio mam takie uczucie luzu albo całkowitego spięcia tam na dole. Ślisko też mam już jakiś czas. W poniedziałek się dowiem czy coś się tam dzieje.

Młodamama ojojoj współczuję [emoji22] jeszcze chwilkę.

Była któraś w pepco dzisiaj? Podobno nowości i promocje, ale nie wiem czy się opłaca

thgfikgneziy9g6d.png

Oj dziewuszki dziewuszki.... Tak mi smutno czyta się te Wasze posty [emoji22] Mam normalnie wyrzuty sumienia ze u mnie tak dobrze [emoji12] Trzymajcie się Kochane, jeszcze dosłownie chwila [emoji6]
Karina bardzo współczuję bratowej [emoji20] a Ty się spokój bo i tak jej nie pomożesz a sobie zaszkodzisz.
Młodamama ojojoj [emoji17] Tez tak miałam. Myślałam ze pod koniec ciąży będę w crocsach chodziła a tu zonk [emoji44] nawet w crocsy nie wchodziły[emoji1]
[emoji173][emoji170][emoji172][emoji171][emoji169]

16udskjopmtfyunf.png

U mnie dzis budzenie o 4, córka mnie obudzila ty .swoim ,,mamoooo,, i juz po spaniu [emoji22] ciężki dzien sie zapowiada .
Ja kupilam liscie malin i zamierzam pić,ale jeszcze poczekam troszke :)

5djylbetecfse5n6.png
Jak słyszę to "mamooo" to biorę swoją poduchę węża i na zamkniętych oczach idę do niej się położyć, bo wiem, że tak pospi do 8, a beze mnie wstaje o 6 [emoji16]Polecam! W szczególności że dziś w ni u 3 razy wstawałam na siusiu, jakiś koszmar się zrobił , ale jak nie pić w taką pogodę?

Jezu z obiadami to taki probem jak i u mnie..mąz ma dzis mielone a dzieciaki hmm moze chlodnik z buraczkow zrobie albo nalesniki ze serem zapiekane bo drugi dzien im miesa nie wcisne..

To jest jedna z niewielu rzeczy, której nie lubię przy dziecku... gotowanie czegoś innego. Jak mam lenia to robię kopytka z twarogiem [emoji16]Nie chcę jej odzwyczajać zjadania obiadu w południe, bo w przedszkolu też tak będzie jadała, a później wiadomo kimono.

A narobiłyście mi tak ochoty na truskawki, że pojechałam dziś po chemiczne opakowanie do Lidla (jakieś promo, 6zł za 500g). Już z Młoda zjadłam porcję, bo na obiad truskawki w ryżem - niebo w gębie [emoji7][emoji526]

Moze i ja ze swoimi troche po polidniu na balkon wyjde bo na komunie z takimi bialasami...;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

A ja dziś z moimi białymi wyszłam do ludzi, 26 stopni za oknem, a ja mam się kisić w ciążowych spodniach z pasem? Olałam temat i założyłam normalne szory i wstyd mi nie było, bo kto kaczuszce zabroni?! [emoji23]

Tak ja wlasnie dzis rano czytalam o tym. I ze podbarwiony krwia znaczy ze porod niedlugo :) znaczu szybciej niz mialby byc sam.

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Też to czytałam, tylko że krew mogła być też z podrażniania po badaniu.
Ja się przyznam, że w 1.ciąży w 8.miesiącu pojechałam na IP, bo nie wiedziałam ile tej krwi po badaniu może być... a człowiek taki nerwowy [emoji14]Do wieczora też ustało (mimo kolejnego badania), ale co się człowiek stresu najadł to jego.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

reklama
Do góry