reklama
Sylwkaka
Fanka BB :)
Nie tylko Ty jesteś podatna na rozstępy, ja też ich mam mnóstwo. Będzie trzeba pomyśleć jak z nimi sobie poradzić.Zamówiłam ten żel na blizny,zobaczymy czy podziała na rozstępy. Oby,bo robi mi się tego więcej i wyżej. Dlaczego ja jestem tak podatna na rozstępy. Kurcze to są moje jedyne niedoskonałości :/
przynajmniej będę wiedzieć ,żeby przy następnych ciążach kupić tańsze specyfiki a droższe ewentualnie wtedy kiedy zrobią mi się nowe dziadostwa
Emkaa
Oj Majka- truskawki i baton a ślina po kolana. Ja właśnie dogodziłam sobie innymi owocami, leże na balkonie i czekam na słońce [emoji16] jest pięknie.. Ptaszki śpiewają, muzyka wpada z domu .. Czuję się jak na wczasach. Dobrze jest tak żyć. Mój mąż teraz pracuje regularnie -6-18 i jak go nie ma w dzień to ja tak ładnie umiem się zorganizować. Dom posprzątany. Pranie zrobione , teraz czekam na pościel i jeszcze dziś będzie nam pachniała w nocy. Takiego wolnego czasu mi brakowało.
Mam jeszcze skitrane nektarynki i brzoskwinie [emoji4] u mnie też już kołdra na lince a powłoki i jaśki się piorą. Widzę że mamy podobne preferencje, to się wyspimy dzisiaj... [emoji16] a teraz ta gorsza cześć programu-obiad powinnam mieć wysoki stołek na kółkach albo wymienić plecy [emoji23]Oj Majka- truskawki i baton a ślina po kolana. Ja właśnie dogodziłam sobie innymi owocami, leże na balkonie i czekam na słońce [emoji16] jest pięknie.. Ptaszki śpiewają, muzyka wpada z domu .. Czuję się jak na wczasach. Dobrze jest tak żyć. Mój mąż teraz pracuje regularnie -6-18 i jak go nie ma w dzień to ja tak ładnie umiem się zorganizować. Dom posprzątany. Pranie zrobione , teraz czekam na pościel i jeszcze dziś będzie nam pachniała w nocy. Takiego wolnego czasu mi brakowało.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
efta22
Zapomniałam dodać, że torby do szpitala też jeszcze nie spakowałam
Ja też ale skoro dzidziowi nic nie trzeb pakować to nie będę się śpieszyć z torbą dla mnie ,bo nawet mąż mi może przywieźć już jak będę w szpitalu.
Nie tylko Ty jesteś podatna na rozstępy, ja też ich mam mnóstwo. Będzie trzeba pomyśleć jak z nimi sobie poradzić.
Ja już sobie zamówiłam tę maść na blizny i zacznę stosować od razu jak tylko przyjdzie. Pocieszam się,że oprócz skóry podatnej na rozstępy mam skórę taką ,która się szybko i dość dobrze regeneruje, no i na piersiach już mi praktycznie w całości poznikały ,więc jest nadzieja zresztą będę robić wszystko,żeby to zniknęło póki jeszcze może. Damy radę
efta22
U nas też piękna pogoda i zmiana pościeli a tak to czuję się fantastycznie ,w domku chłodno na zewnątrz bardo ciepło i pięknie. Kwiatów pełno,nie jest sucho no cud miód i maliny full relaks
Idę do sklepu po buraczki na chłodnik. No i coś dobrego dla siebie kurcze coś za bardzo się ostatnio rozpieszczam
Idę do sklepu po buraczki na chłodnik. No i coś dobrego dla siebie kurcze coś za bardzo się ostatnio rozpieszczam
Emkaa
Pożyczyłabym Ci swoich tylko obawiam się, że od razu byś złożyła reklamację [emoji23]Mam jeszcze skitrane nektarynki i brzoskwinie [emoji4] u mnie też już kołdra na lince a powłoki i jaśki się piorą. Widzę że mamy podobne preferencje, to się wyspimy dzisiaj... [emoji16] a teraz ta gorsza cześć programu-obiad powinnam mieć wysoki stołek na kółkach albo wymienić plecy [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakie te maści kupiłyście na blizny? Już się pogubiłam. Ja nie mam jeszcze rozstepów , ale tez kupię w razie w.
Ja mam Dermatix i Cepan!Jakie te maści kupiłyście na blizny? Już się pogubiłam. Ja nie mam jeszcze rozstepów , ale tez kupię w razie w.
reklama
karina88
ja się spakowałam wczoraj a do terminu 2 tygodnie [emoji16] Ale tu w szpitalu wszystko dają więc kilka ciuchów i osobiste kosmetyki.Zapomniałam dodać, że torby do szpitala też jeszcze nie spakowałam
Kurde dowiedziałam sie, że moją bratowa poronila i tak się zdenerwowalam, że mnie brzuch boli i mam skurcze. Położę się do synka i odpocznę trochę.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom