reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kurcze mała mi się uaktywniła, i ja nie wiem co ona z moją szyjką wyprawia [emoji44] normalnie łupie mnie tam, tak kłuje jakby ktoś kijem dźgał, aż mnie skręca
Wyobraź sobie ,że ja to przeżywam od ok 28 tygodnia ;) ale teraz jakoś rzadziej. Aż mi nogi prostuje i skręca resztę ciała podczas ruchów małego.

Dziewczyny chyba mi brzuch opadł,tak mi się wydaje. Jak wciągne to jest taki mały i niżej niż zwykle a jak się położę to dziecko mi się kończy chyba razem z macicą zaraz nad pępkiem.

reklama
Ooo to widze, ze dzisiaj u wszystkich pracowicie sie zApowiada :) ja mam plan wykorzystac pogode i poprac co sie da. I porzadki wieksze musze zrobic bo dzisiaj wieczorem przyjezdza do nAs tesciowa na weeked- musi byc porzadeczek :D zrobie tez cos fajnego na kolacje. Ja mam podobnie jak Ty, Zajac. Nie mam za bardzo ochoty na nic. Moglabym jesc owoce i same pierdoly, to jakis jogurt, to ciAstecZko albo lody, kawalek bulki. Ale jAk pomysle o jakis konkretach to jakos tak bleeeeee... przedwczoraj zdobilam spaghetti i jak nalozylam na talerz to myslalam ze sie porzygAm, nie moglam jesc. Podobnie jak w 1 trym. Jedyne na co mam dzis ochote, to zupa szczawiowa... tylko gdzie ja szczaw znajde? :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam tak samo. Jem tylko kanapeczki, ciasteczka, a to nektarynki, arbuzika. I na tym żyje. Ostatnio gołąbki z młodej kapusty z indykiem i kaszą zrobiłam. To jeszcze takiego golabka zjadłam ale tylko zaraz na początku z dużą ilością świeżego kopru i pietruszki. obiadu konkretnego to z 2tyg nie jadłam :p

Co do wielkości szyjki podczas rozwarcia to główka mojego maluszka miała w 32+1 średnicę 8.5 cm więc nie wiem co to będzie przy porodzie :D

A ja dzisiaj na obiad wyczaruję chłodnik litewski z młodymi ziemniaczkami :) będzie od razu na kolację jak mi się nic nie będzie chciało robić :D

Ile ten kosztuje? Chyba wejdę po niego tylko moje naczynia nie chcą się umyć same. Chyba kupię zmywarkę...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Achch ja tez mialam to w planach... tylko ze musialabym dwie szafki zutylizowac a miejsca brak... :(

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Ile ten kosztuje? Chyba wejdę po niego tylko moje naczynia nie chcą się umyć same. Chyba kupię zmywarkę...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

W rossmannie ok 16 zł nie pamiętam dokładnie. Ale jest w promocji teraz.
Zmywarka to najlepsza moja przyjaciółka właśnie sobie radośnie mruczy i uwalnia mnie od sterty naczyń :):)

Do góry