reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jak teraz leżałam na patologii to leżała ze mną taka babeczka co właśnie z 4 dzieckiem wpadli (4 dziewczynka[emoji23]) i zdjeli jej pessar. Ogólnie mało szczęśliwy byli z tego powodu bo oboje po 40, ale od rana mowila że tego dnia urodzi. Koło 9? leciały barwy szczęścia i ona tak sie po brzuchu masowała i się jej pytamy czy ma skurcze, czy mamy iść po pielęgniarki żeby ją zabrały na porodówke ( leżałyśmy na samiutkim końcu oddziału, swoja łazienka, cisza i wgl taka sala Vip dla dziewczyn od ordynatora- mówie serio są 3 takie sale i za kazdym razem Leżą na nich tylko laski od niego [emoji23]). A ta babka do nas " poczekam aż się barwy skończą i pójdę bo potem nie będę miała czasu na powtórki [emoji23][emoji23]" I faktycznie serial się skończył zeskoczyła z łóżka i 15po 10 urodziła [emoji23][emoji33]

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
I do zusu sie dodzwonilam. Podobno decyzja w mojej sprawie zapadla 10go maja (termin mieli do 27kwietnia) i wyslali mi listem ZWYKLYM odpowiedz. A Pani nie moze mi telefonicznie powiedziec czy decyzja byla pozytywna... w skrzynce nic nie ma... kasy nie ma... urodze zanim sie to wyjasni^^

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No ciekawa jestem jak to bedzie :) wizja jest ciekawe jak z relaizacja [emoji87]
A wlasnie jest jakas aplikacja liczaca czas skurczy ? Bo jsak juz kiedys nadejda... ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
są, pamiętam że ja instalowałam jak dostałam pierwszych skurczy ale pote. mi już tak wisialo wszystko, że nie wiedziałam gdzie mam telefon i mąż mi liczył na zegarku. A co fryzury to pewnie zdazysz, ja przed pierwszym porodem te z byłam głowę i suszylam, do szpitala że skurczani co 4 minuty a i tak urodziłam dopiero za 15h.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak teraz leżałam na patologii to leżała ze mną taka babeczka co właśnie z 4 dzieckiem wpadli (4 dziewczynka[emoji23]) i zdjeli jej pessar. Ogólnie mało szczęśliwy byli z tego powodu bo oboje po 40, ale od rana mowila że tego dnia urodzi. Koło 9? leciały barwy szczęścia i ona tak sie po brzuchu masowała i się jej pytamy czy ma skurcze, czy mamy iść po pielęgniarki żeby ją zabrały na porodówke ( leżałyśmy na samiutkim końcu oddziału, swoja łazienka, cisza i wgl taka sala Vip dla dziewczyn od ordynatora- mówie serio są 3 takie sale i za kazdym razem Leżą na nich tylko laski od niego [emoji23]). A ta babka do nas " poczekam aż się barwy skończą i pójdę bo potem nie będę miała czasu na powtórki [emoji23][emoji23]" I faktycznie serial się skończył zeskoczyła z łóżka i 15po 10 urodziła [emoji23][emoji33]

w57vyx8dubspq12k.png
Pelna kultura[emoji6][emoji12]

A mój przytył niby kilka kg ,ale nie wiem gdzie chyba Mu kości zgrubły :D na początku tył razem ze mną ale On to jakby przytył 10 kg to by pewnie nie było tego widać ;) a po mnie widać każdy kilogram

reklama
Do góry