Zwariuje chyba!!!! Wszystko, wszystkie dosłownie wszystkie koszulki są dla mnie zbyt krótkie.. Jakoś od tygodnia dwóch tak mi brzuch rośnie i opada że nie mieści się w koszulkach mam tylko 2 tuniki na krótki rękaw które zakrywaja mi brzuch bo w reszcie wypada dołem ostatnio chodziłam po sklepach nawet nic znaleźć nie mogłam a nie ma u mnie w miescie sklepu z ubraniami ciążowymi.. Nie lubię sukienek i mam ich kilka tylko i na dostatek teraz to nie sukienki tylko albo się nie miecze albo robią się z nich tuniki. Oszaleje, oszaleje, oszaleje... co ja mam nosić!! Obkupilam się w pełno na długi rękaw a teraz się ugotować w nich mogę co najwyżej..
reklama
sunnyday
Fanka BB :)
U mnie obiad na stołówce. Wszystko świeżutkie, pachnące, mniam mniam, takie jak u mamy po powrocie wzięłam się za gołąbki, bo kapusta zalegała mi w lodówce. Nie wiem czy wyjdą, bo robię je dopiero drugi raz w życiu ;p Co do gotowania to właśnie na zwolnieniu sporo się nauczyłam.
Byłam na zakupach, truskawki tak pięknie pachniały... więc kupiłam nektarynki
Ooo nektarynki ja wczoraj całe opakowanie zjadłam na raz.
Dziewczyny czuje sie jak sloń chodze jak kaczka
Hhahha a bedzie cooooraz gorzej ! jestem 2 tyg przed Toba, myslalam ze juz wtedy bylo zle, ale teraz to juz jest tragedia haha wydaje mi sie ze z dnia na dzien jestem bardziej nieporadna xD
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
sunnyday
Też wczoraj to czytałam mojemu B a on do mnie " Eee jakąś sciema ty tak masz od ponad miesiąca". Ale powiem wam ze dziś coś mnie złapali i cała chata wysprzatana. Nie pamiętam kiedy tu tak było. Może to znak!Objawy zbliżającego się porodu według mojej aplikacji:
Ja tak mam już ze dwa tygodnie... co jest ze mną nie tak?
sunnyday
Dziewczyny czuje sie jak sloń chodze jak kaczka
Witaj w klubie ja jestem kaczki- hipopotamica.
I zobacz jakie my biedne jesteśmy jeszcze conajmniej miesiąc wypadałoby tak chodzić a niech jeszcze nie chcą te nasze dzieci wyjść to jak sobie licze tygodnie po terminie to łzy mi naplywaja do oczu! Niech ktoś mnie uśpi i obudzi po wszystkimDziewczyny czuje sie jak sloń chodze jak kaczka
Zając Czerwcowy
To ja mam 2 pierwszeObjawy zbliżającego się porodu według mojej aplikacji:
Ja tak mam już ze dwa tygodnie... co jest ze mną nie tak?
Zając Czerwcowy
Powiem tylko... nie nic nie powiem [emoji12] masakra jest a bedzie tragediaHhahha a bedzie cooooraz gorzej ! jestem 2 tyg przed Toba, myslalam ze juz wtedy bylo zle, ale teraz to juz jest tragedia haha wydaje mi sie ze z dnia na dzien jestem bardziej nieporadna xD
reklama
Powiem tylko... nie nic nie powiem [emoji12] masakra jest a bedzie tragedia
Byla masakra, jest tragedia... co bedzie za kolejne 2 tyg? [emoji23][emoji23][emoji23]