Ja mam na pośladkach,biodrach ,na udzie z tyłu (tylko n jednym mimo iż przecież nogi tak samo tyły
),na piersiach,teraz nowe na piersiach,które już o dziwo znikają,no i teraz na brzuchu. Dzięki ćwiczeniom i zdrowej diecie mam jędrną skórę i tych na piersiach(starych) i na nogach i biodrach w ogóle nie widać,no ale na pośladkach pod słońce widać a w zwykłym świetle nie więc mam nadzieję,że doprowadzę do fajnego stanu mój brzuch tak jak resztę ciała
Ja pierwsze opłakiwałam strasznie,teraz patrzę ile ich jeszcze wyjdzie i dalej mi źle ale już jakoś zaczęłam się przyzwyczajać i teraz po prostu ciagle smaruje czymś ten brzuch ,żeby zminimalizować ryzyko ich tragicznego wyglądu później
Ja miałam od początku na piersiach i też się cieszyłam ,że nie będę mieć na brzuchu a tu bam
wysypało mnie mimo smarowania wszystkim
Mnie też na laser nie stać i właśnie czytałąm dość dużo o tej maści i nie wiem czy się na nią skusić.
Elancyl-po tym schodzą mi na piersiach, n brzuchu widocznie musiały się pojawić bo mam strasznie delikatną skórę a pojawiły się praktycznie tylko na stronie na której śpię ,więc myślę ,że to po prostu z mojej głupoty czyli z tego ,że krem wchłaniał się w pościel a nie w skórę
olejek migdałowy,kokosowy i masło shea
Ha ha ja mam tak z wierzchnim okryciem
jak jest zimno to nie mam co założyć
zadna kurtka nie pasuje ,pożyczam męża bluzę do chodzenia po domu a jak jest zimno na zewnatrz i muszę gdzieś iść to po prostu marznę