Na Batorym może? Ja dziś zaszalalam zostawiłam dom domowników i pracowników i pojechałam przed południem do mamy jak mąż jeszcze spał [emoji3] co prawda miałam wrócić im obiad szybki zrobić ale mąż zadzwonił że teściowa coś zrobi więc nie muszę wracać i tak się za siedziałam do wieczora z mamą tata i bratem jak za dawnych czasów, choć mieliśmy z mężem jechać na bulwary po południu. Mama mi to pyszna szarlotka wynagrodzila [emoji6] moja Mała ma dzis wieczorem jakiś szał tak się wierci że aż bolą boki i zebra a i na dol napiera że mam takie klucia w pachwinach i nogi dretwieja. Dziś zaczęłam 38 tydzień. Dokładnie 37+0 mam [emoji44] termin cc wyznaczony dopiero na 39+3 bo krakowskie szpitale chyba przeciazone w maju [emoji6] więc ponad 2 tygodnie przede mną o ile wczesniej sie nie zacznie samo. Jestem ciężka i lekko spuchnieta już nie zwracam uwagi na kg. Ale mam jakieś 15 kg na plusie podczas ciąży a jestem szczęśliwsza niz kiedykolwiek [emoji3] zauważyłam zresztą taka prawidłowość że im dziewczyny szczuplejsze bylyscie przed ciąża tym bardziej przeżywacie kg dodatkowe których wcale nie jest jakoś bardzo duzo. A mnie głupia one cieszą bo tak długo na to czekałam [emoji6] oczywiście narzekam na nocne wstawanie na siku, brzuch przeszkadza twardnieje utrudnia obowiązki, spojenie i miednica dają się we znaki a nogi nie chcą już nosić a nawet leżeć ciężko ale nie narzekam [emoji3] zaczynam się bać jak to będzie jak już urodze czy siebie poradzę czy nie zaszkodzi czy będę wiedziała...A ja tak marudzilam ze nie mam na nic sily, a skonczylo sie na tym, ze poszlismy z mezem na spacer. Potem pojechalismy na pizze do fajnej knajpki, a potem nad wisle ze znajomymi na spacer i na barce posiedziec i wrocilismy o 20) nameczylam sie troche, ale w taka pogode bylo warto!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co do magnezu to ja już dawno biore Asmag forte 4x2 i odkąd mam taką dawkę to skurcze nog prawie calkiem ustąpiły za to czasem jak wstanę za szybko to tak mnie w podbrzuszu po bokach złapie że się wyprostować nie mogę. No to się znów uzewnetrznilam [emoji6] dziś była piękna pogoda i u moich rodziców dookoła pachnialo bzem. My rolnicy się tylko burz boimy... deszczyk może padać byle grad nam z pola sam zbiorów nie zrobił. Dobranoc [emoji11]