reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

W łódzkim też ślicznie :)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Tzn ja nie narzekam! By nie bylo[emoji6] nie pada, nie sypie ale slonko wychodzi na sekunde bo warstwa chmur jednak jeszcze z nami zostala..

Zaraz jedziemy na kramy bo mamy dzis odpust [emoji6] nakupic zelkow hihi i malinek

Dzien dobry. W Krakowie slonce, ale duzo chmur na niebie i chlodny wiatr. Ale ciesze sie tym, bo i tak cudnie w porownaniu do ostatnich tygodni. Zaczelam prac i suszyc na sloncu. W koncu:) poza tym chyba leniwa niedziela sie zapowiada;) no na ile mozliwa z 4 letnia energiczna dziewczynka;)

U mnie 22 stopnie pokazuje więc zaraz idę na dwór na leżak.
Waga od dwóch tyg stoi, pewnie to przeziębienie mnie wymeczylo. Niby czuję że już lepiej bo i katar dużo mniejszy i kaszle rzadziej, ale powiem wam że już po tygodniu takich atrakcji jestem cała obolala. Bolą chyba wszystkie mięśnie klatki, pleców i góry brzucha.
A i zaobserwowalam ze zgaga zniknęła :o wczoraj się położyłam na prawym boku i nic. Czytałam że to może być objaw obniżenia się brzucha, ale nie widzę za specjalnie roznicy, muszę zrobić zdjęcie i porównać.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

U mnie 22 stopnie pokazuje więc zaraz idę na dwór na leżak.
Waga od dwóch tyg stoi, pewnie to przeziębienie mnie wymeczylo. Niby czuję że już lepiej bo i katar dużo mniejszy i kaszle rzadziej, ale powiem wam że już po tygodniu takich atrakcji jestem cała obolala. Bolą chyba wszystkie mięśnie klatki, pleców i góry brzucha.
A i zaobserwowalam ze zgaga zniknęła :o wczoraj się położyłam na prawym boku i nic. Czytałam że to może być objaw obniżenia się brzucha, ale nie widzę za specjalnie roznicy, muszę zrobić zdjęcie i porównać.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Ja podobno juz idę w dol pomalu ;) tak mowia :) i dobrze :)
Nic mi sie nie chce :p

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

U mnie też w końcu pogoda ja odpukać czuję się dobrze i przesypiam całą noc [emoji16] młody bryka w brzuchu lenimy się

Mój brzuch wizualnie nie opadł, ale Helenka jest niżej. Nie wciska się już pupą w żebra, nóżki też w połowie brzucha, zgaga przeszła i lżej oddycham. Jest dobrze :)

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Dzien dobry;)

Ja odreagowuje wczorajszy dzien! Najpierw 150km drogi, potem sesja brzuszkowa (meeeega sie stresowalam, nie wiem czy cos z tego wyszlo haha ), potem urodziny chrzesnicy meza, co sie rowna z kilkoma godzinami siedzenia przy stole, powrot do domu 150km o polnocy. Ehhh niby nic takiego, jeszcze miesiac temu bym prawie nie odczula. A wczoraj jak sie w koncu polozylam do lozka to bolalo mnie chyba wszystko ^^ i dzisiaj ciagnie mnie brzuch i w ogole czuje sie zmeczona. I zla jestem bo w koncu sie pogoda zrobila, fajnie byloby gdzies wyjsc... a checi brak. Chyba staje sie na koncowce ciazy nudna, marudzaca baba ktora by tylko w domu siedziala :((( okropne uczucie :( ale jakos sily nie mam. No nic, postaram sie zmusic do jakiejs aktywnosci dzisiaj zeby nie lezec na kanapie caly dzien.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
To mi się brzuch podnosi mam wrażenie [emoji12]
Zrobił się większy i ledwo siedzę, zgaga od paru dni zaczęła dokuczać, wczesniej tego nie było

74703e3kkwoaumma.png

Do góry