reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

[emoji33] to ja okolo 14ego... po co mi mowilaaaaas [emoji87] ale to by sie pokrylo z II terminem z usg polowkowego ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Wiesz chociaż ile czasu masz w najgorszym przypadku i jak siencos zacznie dziać to będziesz pewniejsza że to to! :D

reklama
Ja już mam wszystko wyprane,poprasowane, jeszcze torb dopakuję . A teraz jadę do pepcko może coś mi jeszcze w oko wpadnie ;)

No właśnie nakręcamy się ,ale co zrobić jak tu taki wysyp i większość z nas ma dziwne objawy m.in. ja.

Co do ciuszków to my kupiliśmy rozm.62 w razie gdyby mały był większy bo tak podobno ma być,więc dużo nie kupowaliśmy ,gdyby jednak miał być krótki. A gdyby się maleństwo urodziło to tata kupi ciuszki rozm.56 bo nie ma problemu z tym.Wszyscy mi mówią ,żebym nie kupowała dużo bo pewnie dostanę,no ale nie będę czekać aż mi ludzie poprzynoszą po jakiś 2 tygodniach od narodzin. W coś dziecko ubrać muszę ;)

Dziewczyny wiedziałam,że mnie nie rozczarujecie i jak wejdę na forum to któraś będzie rozpakowana [emoji23] ;)
Anulka gratuluję! Śliczna córcia,moja też ma mieć sporą czuprynkę :D Zdrówka i siły dla Was :*

Ja torbę mam spakowana juz pewnie ze dwa tygodnie. Poprane i poprasowane tez juz wszystko leży. Tylko ja się rozłożyć nie mogę jeszcze[emoji16]
Kusi mnie dokupić jeszcze mniejszych ciuszków ale mąż mi to sukcesywne odradza. Powiedział ze sam kupi jak się mała urodzi bardzo mala[emoji12] juz to widzę. Facet grzebiacy w różowych bodziakach[emoji16]

Ja to nie wiem jak to ogarnac. Naszykuje 4 kompkety do szpitala 56, 4 komplety 62. I dwa na wyjscie jeden 56 drugi 62 - dowiezie. Cos pasowac musi. Juz mam przyszykowane do szpitala ciuchy 56 dla malej. Pakujecie je jakos w woreczki czy cos ? Czy luzem ?

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Ja to nie wiem jak to ogarnac. Naszykuje 4 kompkety do szpitala 56, 4 komplety 62. I dwa na wyjscie jeden 56 drugi 62 - dowiezie. Cos pasowac musi. Juz mam przyszykowane do szpitala ciuchy 56 dla malej. Pakujecie je jakos w woreczki czy cos ? Czy luzem ?

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Ja mam w woreczkach do zamrażania [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Ja juz o tym wspominałam ze u mnie w szpitalu sami ubierają dzieci. Mozna oczywiście wziąć ciuszki ale nie są one konieczne. No może w przypadku dłuższego pobytu. Wiec ja mam tylko na wyjście przygotowany pajacyk cieplejszy i lżejszy i kocyk.

reklama
Justynka ty tak jak ja ;) zwarta i gotowa tylko dzidzia jeszcze powinna posiedzieć chociaż z tydzień [emoji23][emoji23] A co ja poradzę że nie moge sie doczekać. Po tej akcji w 32t to byłam pewna że jak do 36 dotrwam to będzie sukces- no i dotrwałam a na poród się nie zbiera. Wszyscy mnie wtedy straszyli więc mam kupione i naszykowane dosłownie wszystko! Wczoraj przy tych straszakach torbe spakowałam tak że już mam kur... wszystko łącznie z sucharkami na dobe po cc[emoji23] i ładowarkami.
Może by mi się tak nie śpieszyło gdyby Artur był mały, a nie jest już waży koło 3kg. No i ja cały czas myślę o tym że im on wcześniej się urodzi tym ja dłużej z nim posiedzę w domku. Ja niestety mam nie ruchomy termin 1 września kiedy muszę ten mój mały skarb na cały boży dzień zostawić.

w57vyx8dubspq12k.png

Do góry