Wiesz chociaż ile czasu masz w najgorszym przypadku i jak siencos zacznie dziać to będziesz pewniejsza że to to![emoji33] to ja okolo 14ego... po co mi mowilaaaaas [emoji87] ale to by sie pokrylo z II terminem z usg polowkowego
reklama
efta22
Fanka BB :)
No właśnie nakręcamy się ,ale co zrobić jak tu taki wysyp i większość z nas ma dziwne objawy m.in. ja.
Co do ciuszków to my kupiliśmy rozm.62 w razie gdyby mały był większy bo tak podobno ma być,więc dużo nie kupowaliśmy ,gdyby jednak miał być krótki. A gdyby się maleństwo urodziło to tata kupi ciuszki rozm.56 bo nie ma problemu z tym.Wszyscy mi mówią ,żebym nie kupowała dużo bo pewnie dostanę,no ale nie będę czekać aż mi ludzie poprzynoszą po jakiś 2 tygodniach od narodzin. W coś dziecko ubrać muszę
Co do ciuszków to my kupiliśmy rozm.62 w razie gdyby mały był większy bo tak podobno ma być,więc dużo nie kupowaliśmy ,gdyby jednak miał być krótki. A gdyby się maleństwo urodziło to tata kupi ciuszki rozm.56 bo nie ma problemu z tym.Wszyscy mi mówią ,żebym nie kupowała dużo bo pewnie dostanę,no ale nie będę czekać aż mi ludzie poprzynoszą po jakiś 2 tygodniach od narodzin. W coś dziecko ubrać muszę
Natalia91
Hehehe wlasnie na ta sie nastawiam [emoji13]Następna
Pełnia 9 czerwiec 2017
wtedy możemy rodzić
Zając Czerwcowy
Ja to nie wiem jak to ogarnac. Naszykuje 4 kompkety do szpitala 56, 4 komplety 62. I dwa na wyjscie jeden 56 drugi 62 - dowiezie. Cos pasowac musi. Juz mam przyszykowane do szpitala ciuchy 56 dla malej. Pakujecie je jakos w woreczki czy cos ? Czy luzem ?Ja torbę mam spakowana juz pewnie ze dwa tygodnie. Poprane i poprasowane tez juz wszystko leży. Tylko ja się rozłożyć nie mogę jeszcze[emoji16]
Kusi mnie dokupić jeszcze mniejszych ciuszków ale mąż mi to sukcesywne odradza. Powiedział ze sam kupi jak się mała urodzi bardzo mala[emoji12] juz to widzę. Facet grzebiacy w różowych bodziakach[emoji16]
Ja mam w woreczkach do zamrażania [emoji23]Ja to nie wiem jak to ogarnac. Naszykuje 4 kompkety do szpitala 56, 4 komplety 62. I dwa na wyjscie jeden 56 drugi 62 - dowiezie. Cos pasowac musi. Juz mam przyszykowane do szpitala ciuchy 56 dla malej. Pakujecie je jakos w woreczki czy cos ? Czy luzem ?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 16
Gość
Ja juz o tym wspominałam ze u mnie w szpitalu sami ubierają dzieci. Mozna oczywiście wziąć ciuszki ale nie są one konieczne. No może w przypadku dłuższego pobytu. Wiec ja mam tylko na wyjście przygotowany pajacyk cieplejszy i lżejszy i kocyk.Ja to nie wiem jak to ogarnac. Naszykuje 4 kompkety do szpitala 56, 4 komplety 62. I dwa na wyjscie jeden 56 drugi 62 - dowiezie. Cos pasowac musi. Juz mam przyszykowane do szpitala ciuchy 56 dla malej. Pakujecie je jakos w woreczki czy cos ? Czy luzem ?
reklama
Bellax123!
Justynka ty tak jak ja zwarta i gotowa tylko dzidzia jeszcze powinna posiedzieć chociaż z tydzień [emoji23][emoji23] A co ja poradzę że nie moge sie doczekać. Po tej akcji w 32t to byłam pewna że jak do 36 dotrwam to będzie sukces- no i dotrwałam a na poród się nie zbiera. Wszyscy mnie wtedy straszyli więc mam kupione i naszykowane dosłownie wszystko! Wczoraj przy tych straszakach torbe spakowałam tak że już mam kur... wszystko łącznie z sucharkami na dobe po cc[emoji23] i ładowarkami.
Może by mi się tak nie śpieszyło gdyby Artur był mały, a nie jest już waży koło 3kg. No i ja cały czas myślę o tym że im on wcześniej się urodzi tym ja dłużej z nim posiedzę w domku. Ja niestety mam nie ruchomy termin 1 września kiedy muszę ten mój mały skarb na cały boży dzień zostawić.
Może by mi się tak nie śpieszyło gdyby Artur był mały, a nie jest już waży koło 3kg. No i ja cały czas myślę o tym że im on wcześniej się urodzi tym ja dłużej z nim posiedzę w domku. Ja niestety mam nie ruchomy termin 1 września kiedy muszę ten mój mały skarb na cały boży dzień zostawić.