reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

mlodamama ...[emoji32][emoji32][emoji32][emoji32]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Ja to chodzacy hard core jestem...cielilam z tesciem krowe, bylam.przy cc mojego psa (nie polecam bo wyjmuja flaczyska z brzucha) bo pieski nie oddychaly i dali je do masowania i ztrzasania w dol glowa by wody wyplynely z ukladu oddechowego (uratowalam je ale bylam obsrana bo pas) - mialam wtedy yy 15 lat[emoji23]

Jedynie czego sie boje to swojego porodu a raczej tego uczucia gdy mi cisnienie skacze i raz adrenaline dostaje a raz mam cisnienie 200/100[emoji52] boje sie jak glupia ze umre i zostawie ich samych..glupia ja..

reklama
Ja to chodzacy hard core jestem...cielilam z tesciem krowe, bylam.przy cc mojego psa (nie polecam bo wyjmuja flaczyska z brzucha) bo pieski nie oddychaly i dali je do masowania i ztrzasania w dol glowa by wody wyplynely z ukladu oddechowego (uratowalam je ale bylam obsrana bo pas) - mialam wtedy yy 15 lat[emoji23]

Jedynie czego sie boje to swojego porodu a raczej tego uczucia gdy mi cisnienie skacze i raz adrenaline dostaje a raz mam cisnienie 200/100[emoji52] boje sie jak glupia ze umre i zostawie ich samych..glupia ja..

Tak Glupia Ty !!! Co Ty w ogole za glupoty wymyslasz...
Jezu w zyciu bym sie nie odwazyla byc orzy zadnym porodzie [emoji14]a juz flaki na wierzu... [emoji33]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Tak Glupia Ty !!! Co Ty w ogole za glupoty wymyslasz...
Jezu w zyciu bym sie nie odwazyla byc orzy zadnym porodzie [emoji14]a juz flaki na wierzu... [emoji33]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Ale to sie wydaje takie ble i wgl..ale podczas masz taka adrenaline, ze zwyczajnie nie myslisz..nie widzisz nagiego ciala czy krwi..masz w glowie jedno..zrobic wszysko jak najlepiej by nie zrobic drugiej osobie krzywdy.

reklama

To masz jak ja już byłam chyba przy porodzie każdego z domowych zwierząt, krowa, koń, świnia, karmiłam źrebaka który niestety padł miał niedowład w wieku 10 lat...a teraz w hodowli odbieram porody w tym ratowana kiciczka z wypadającą macicą, dokarmiania, masowania, wyciągania z brzucha...to wielka adrenalina, cudowna, niepowtarzalna....ale moje porody to już inna bajka, dzisiaj pół nocy bałam się włączyć forum żeby przeczytać co u CIAcho a nie mogłam spać od 2 w nocy [emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry