reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

[/QUOTE]
chodzi o msc w torbie [emoji23] 12zł mnie kosztowały więc nie majątek oddam na pck w razie W. brałam nic się nie zmieniło. Ide teraz pod prysznic umyć włosy, ogarnąć się- nauczona już doświadczeniem wiem że jak pojadę to dlugo mi wstać nie pozwolą

w57vyx8dubspq12k.png
Ja bym tylko 1 wziela.
A jak to z cc wygląda ,musisz być od razu jak coś się zaczyna dziać?
Jak masz czas to pewnie że się ogranij i jedź.
Dajwaj znać co i jak;)

Ostatnia edycja:
reklama
włączyłam sobie porody. Kurcze siedze i rycze:-) :) ale jestem beksa.

Była taka mama co nie chciała dziecka widzieć zaraz po porodzie:szok: Nie chciała kontaktu skóra do skóry, wolała takie ubrane i umyte dostać a nie brudne....kurcze no nie rozumiem. Może takie umazane dziecko nie jest najpiękniejsze, chociaż myśle że w tym momencie to taka radość i szok że na to się nie zwraca uwagi. Hmm to jak się obrzyga albo osra do szyi to też nie bedzie na niego patrzyć? hmm:-D

W sumie i tak jej dali maleństwo na brzuch, i nie słuchali protestów hih
Ja mam straszny sentyment do takich maluszkow umazanych jeszcze... najpiekniejszy widok [emoji7]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Młodamama o wow [emoji32] chyba bym zawału dostała gdybym miała komuś poród odebrać [emoji16]

Zając jaką tą wodę do wanny lejesz? Taką mocno gorącą? Bo ja uwielbiam kąpiele ale gorące, jak mam siedzieć w ledwo ciepłej wodzie to wolę prysznic. Całą ciążę się nie kąpie w wannie, a teraz może już mogę?

Bella no i?

thgfikgneziy9g6d.png
Ciepła baaaardzo baaaaardzo [emoji12] nigdy z nich nie zrezygnowalam- przez cala ciaze. Uwielbiam lezec w cieplej wodzie. A teraz to mysle, ze juz w ogole mozna ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Bellax no ogarnij się jak musisz, i jedź na to IP, najwyżej Cie odeślą do domu.

Dziewczyny, anulka wyszła z propozycją żeby pod tabelką rozpakowanych stworzyć tabelkę oczekujących wraz z przewidywanym terminem porodu w kolejności datami. Myślę że to fajny pomysł, z tym że nasza lista czerwcowek chyba jest mocno nieaktualna, bo wiele dziewczyn po prostu się nie udziela albo termin się zmienił. Więc APEL!!!

Proszę o wiadomość na priv kto chce być umieszczonym w tabeli oczekujących z przewidywalną datą porodu, i płcią.

thgfikgneziy9g6d.png

Dzwoniłam do położnej. I dała lepszą myśl. Bo u nas w szpitalu jest tak że najpierw przyjmują potem badają. Więc koło 17 przejade się do prywatnego gabinetu mojego lekarza obejrzy mnie i w razie coś to mnie wtedy położy. Bo troche szkoda znów leżeć ileś tam na oddziale a jak znam moje szczęście to Już do rozwiązania

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Dzwoniłam do położnej. I dała lepszą myśl. Bo u nas w szpitalu jest tak że najpierw przyjmują potem badają. Więc koło 17 przejade się do prywatnego gabinetu mojego lekarza obejrzy mnie i w razie coś to mnie wtedy położy. Bo troche szkoda znów leżeć ileś tam na oddziale a jak znam moje szczęście to Już do rozwiązania

w57vyx8dubspq12k.png
Chyba ze do tego czasu nasila ci sie skurcze to jedz na IP bo raczej wtedy juz nie bedzie mozliwosci pomylki :-)

Do góry