reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Hejka... U nas się dzieje, dziewczyny już w domku. Na razie dużo śpią i jakoś wszystko ogarniam, zobaczymy jak będzie dalej. Pierwsza noc i pierwsza kąpiel za nami. Pozdrawiamy e-ciocie.
1494346219-aaaaaa.jpeg

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

Cudne sa [emoji7]
A moja gin powiedziała żebym nie brała juz nospe w razie skurczy. Niech się rozkręca. Ewentualnie właśnie ciepła kąpiel i jak będą już mocne skurcze to do szpitala. Ale ja mam już 37 TC zaraz 38 się zacznie wiec może dlatego.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Młodamama o wow [emoji32] chyba bym zawału dostała gdybym miała komuś poród odebrać [emoji16]

Zając jaką tą wodę do wanny lejesz? Taką mocno gorącą? Bo ja uwielbiam kąpiele ale gorące, jak mam siedzieć w ledwo ciepłej wodzie to wolę prysznic. Całą ciążę się nie kąpie w wannie, a teraz może już mogę?

Bella no i?

thgfikgneziy9g6d.png

Leżę i narazie bez zmian. Jeden wielki skurcz od ok godziny. Brzuch kamień ledwo co czuje małego przez tą skorupe. Tak asekuracyjnie dopakowałam torbe do szpitala. Jak wtedy trafiłam na porodówke to mama kupila pampersy 0 dla w wcześniakow (do 2.5kg). Dołożyłam teraz 1. Myślicie że jest sens wgl brać te 0?

w57vyx8dubspq12k.png

Leżę i narazie bez zmian. Jeden wielki skurcz od ok godziny. Brzuch kamień ledwo co czuje małego przez tą skorupe. Tak asekuracyjnie dopakowałam torbe do szpitala. Jak wtedy trafiłam na porodówke to mama kupila pampersy 0 dla w wcześniakow (do 2.5kg). Dołożyłam teraz 1. Myślicie że jest sens wgl brać te 0?

w57vyx8dubspq12k.png
Jak boli ciągle to ja bym się szykowala na szpital. To nie jest normalny ból jednak.

a bralas kapiel? ja mysle ze te dla wczesniaków juz nie beda potrzebne :) juz 37 tc u Ciebie wiec maly juz jest duzy na 100% :D najwyzej w domu pokorzystasz jak beda dobre :tak:
chodzi o msc w torbie [emoji23] 12zł mnie kosztowały więc nie majątek oddam na pck w razie W. brałam nic się nie zmieniło. Ide teraz pod prysznic umyć włosy, ogarnąć się- nauczona już doświadczeniem wiem że jak pojadę to dlugo mi wstać nie pozwolą

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
chodzi o msc w torbie [emoji23] 12zł mnie kosztowały więc nie majątek oddam na pck w razie W. brałam nic się nie zmieniło. Ide teraz pod prysznic umyć włosy, ogarnąć się- nauczona już doświadczeniem wiem że jak pojadę to dlugo mi wstać nie pozwolą

w57vyx8dubspq12k.png
w takim razie - nie bierz tych "0" :-D:-D i masz racje czas sie szykować ;) 3mam kciuki :D czyzby nadeszla godzina 0? :-D

Do góry