reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

mlodamama ...[emoji32][emoji32][emoji32][emoji32]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Ja to chodzacy hard core jestem...cielilam z tesciem krowe, bylam.przy cc mojego psa (nie polecam bo wyjmuja flaczyska z brzucha) bo pieski nie oddychaly i dali je do masowania i ztrzasania w dol glowa by wody wyplynely z ukladu oddechowego (uratowalam je ale bylam obsrana bo pas) - mialam wtedy yy 15 lat[emoji23]

Jedynie czego sie boje to swojego porodu a raczej tego uczucia gdy mi cisnienie skacze i raz adrenaline dostaje a raz mam cisnienie 200/100[emoji52] boje sie jak glupia ze umre i zostawie ich samych..glupia ja..

reklama
Ja to chodzacy hard core jestem...cielilam z tesciem krowe, bylam.przy cc mojego psa (nie polecam bo wyjmuja flaczyska z brzucha) bo pieski nie oddychaly i dali je do masowania i ztrzasania w dol glowa by wody wyplynely z ukladu oddechowego (uratowalam je ale bylam obsrana bo pas) - mialam wtedy yy 15 lat[emoji23]

Jedynie czego sie boje to swojego porodu a raczej tego uczucia gdy mi cisnienie skacze i raz adrenaline dostaje a raz mam cisnienie 200/100[emoji52] boje sie jak glupia ze umre i zostawie ich samych..glupia ja..

Tak Glupia Ty !!! Co Ty w ogole za glupoty wymyslasz...
Jezu w zyciu bym sie nie odwazyla byc orzy zadnym porodzie [emoji14]a juz flaki na wierzu... [emoji33]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Tak Glupia Ty !!! Co Ty w ogole za glupoty wymyslasz...
Jezu w zyciu bym sie nie odwazyla byc orzy zadnym porodzie [emoji14]a juz flaki na wierzu... [emoji33]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Ale to sie wydaje takie ble i wgl..ale podczas masz taka adrenaline, ze zwyczajnie nie myslisz..nie widzisz nagiego ciala czy krwi..masz w glowie jedno..zrobic wszysko jak najlepiej by nie zrobic drugiej osobie krzywdy.

reklama

To masz jak ja już byłam chyba przy porodzie każdego z domowych zwierząt, krowa, koń, świnia, karmiłam źrebaka który niestety padł miał niedowład w wieku 10 lat...a teraz w hodowli odbieram porody w tym ratowana kiciczka z wypadającą macicą, dokarmiania, masowania, wyciągania z brzucha...to wielka adrenalina, cudowna, niepowtarzalna....ale moje porody to już inna bajka, dzisiaj pół nocy bałam się włączyć forum żeby przeczytać co u CIAcho a nie mogłam spać od 2 w nocy [emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry