reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie nadążam za Wami, przepraszam :( ;)

Słuchajcie, pamietam, że o tym już pisałyście, ale to dość dawno... rwanie krocza?
Na koniec dnia mam wrażenie, że mam dzidzię między nogami [emoji85]A wizyta w piątek...

Współczuje cholestazy, czytałam o niej, podobno swędzenie okropne :( Mam nadzieje, że szybko dojdziesz do siebie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
w jakim wieku masz dziewczyny? [emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

13,11. Tu jedna wkręciła w drugą.

O jena bidulko ale co, wyniki masz złe? Chorujesz na coś?
Mlodamama też trzymam kciukasy!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Wątrobowe mi znowu skoczyły i chcą mnie przytrzymać na obserwację jutro mam mieć USG rano więc zobaczymy co z tego wyjdzie nie czuję się jeszcze że to może być już teraz tzn. rozwiązanie

f2w3qqmz0qjoloi2.png

Zdaje sie lekarz byl delikatny ale tak boli mi krocze teraz i no te delikatne plamienie.

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak mam, chodzic az nie moge, a lekarz naprawde mega delikatny.

Dochodze do siebia po mega infekcji. Dobrze, ze mam szew, bo chyba wykaslalabym te dzieci. Goraczka tez juz spadla. Znowu zaczynam zyc i dalej cierpie na bezsennosc.

I ja witam! :p a tak bym sie chciala wyspac porzadnie, a tu od polnocy do 4 bylam 4 razy siku i teraz juz nie umiem zasnac:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ooo moje gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7] kolejna mamusia wypakowana jak znajdziesz chwilę to wrzucaj zdjęcia Maleństwa [emoji4]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
Do góry