reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A wogole to macie jakieś wahania co do wybranego imienia? Bo u nas twardo stało Jaś ale wczoraj z M zaczęliśmy się zastanawiać czy to faktycznie jest to imię i czy by nie dać innego [emoji16]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

U nas nie ma opcji zmiany, starszak stale mówi o braciszku per Marcel [emoji6]

74703e3kkwoaumma.png

reklama
No to ja Was zaskoczę. Siara leci mi od 14tc! ;) codziennie. Jak tylko coś dotknie moich sutków to od razu jakaś kropla wyskakuje. A jak mąż piersi dotyka to od razu potop :D oby wystarczyło dla bobasa

No to ja Was zaskoczę. Siara leci mi od 14tc! ;) codziennie. Jak tylko coś dotknie moich sutków to od razu jakaś kropla wyskakuje. A jak mąż piersi dotyka to od razu potop :D oby wystarczyło dla bobasa
U mnie tez 14 tc :) o na poczatku bylo duuuuzo pozniej malo a teraz znow duzo... wkladki chyba pojda w ruch

w57v9jcgnqknki9s.png

Jestem załamana, za tydzień mam 18-stke w rodzinie w lokalu. W nic się nie mieszcze, w sukienkach wyglądam grubo a te sukienki dla ciężarnych to takie babcine, najchętniej to bym wcale nie szła. Jestem wściekła z tego powodu, bardzo się cieszę że będę miała dziecko ale nienawidzę tego całego okresu ciąży, wiecznie mam zaparcia, cycki mi opadły, chyba dopadły mnie humorki ciężarnej :-p
Wiem i rozumiem [emoji22] ja jutro ide na komunie do siotrzenca.

Posiedzialam chwile na sloncu i tak mi spuchly stopy ze nie zaloze butow :( chyba na bosaka bede jechala... ledwo co obraczke i pierscionek sciagnelam bo chyba by bylo kiepsko...

w57v9jcgnqknki9s.png

Posprzątałam,powycierałam kurze,byłam na małych zakupach i padam..Moja kondycja jest do d...Nie mam juz na nic siły..

U mnie słońce już się skończyło :-( do południa było pięknie, a teraz słońce za chmurami i zanosi się na deszcz ☔....

reklama
To już muszę nosić wkładki bo tyle tego leci i w dodatku zauważyłam że piersi zwłaszcza sutki zaczynają mnie znowu boleć

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Do góry