reklama
Bellax123!
Fanka BB :)
u nas było tak że on powiedział że mam w piersiach mleko i ja żeby mu pokazać że nic tam nie mam nacisnęłam i pierwszy raz poleciała siara [emoji23][emoji39]Ja się mojemu wygadałam że zauważyłam siare w piersiach..... No i niestety to ten sam typ [emoji23] patykiem cycuszków nie ruszy
Arya88
Zając współczuje opuchlizny, napij się szklanki wody ze szczyptą soli (kłodawskiej lub himalajskiej) - to naturalny izotonik i nawadnia.
Ja z kolei cały czas odchorowuję wczorajszy wyjazd. Boli mnie krocze, od czasu do czasu czuję rozpieranie w szyjce, podbrzusze pobolewa - wzięłam większą dawkę magnezu, no spa leży w odwodzie.
Wieczorem będę miała papierki lakmusowe do sprawdzenia pH tej wodnistej wydzieliny - dla swojego spokoju wolę sprawdzić gdy znowu poczuję, że mam mokre majtki
Ja z kolei cały czas odchorowuję wczorajszy wyjazd. Boli mnie krocze, od czasu do czasu czuję rozpieranie w szyjce, podbrzusze pobolewa - wzięłam większą dawkę magnezu, no spa leży w odwodzie.
Wieczorem będę miała papierki lakmusowe do sprawdzenia pH tej wodnistej wydzieliny - dla swojego spokoju wolę sprawdzić gdy znowu poczuję, że mam mokre majtki
Ostatnia edycja:
Zając Czerwcowy
To moj wlasnie na odwrot. Jak zauwazyl w 14 tc ze coa z nich leci to sciska non stop i mowi ,,moja dojarka przeciekajaca..." nie wiem jakis fetysz ma czy co...Ja się mojemu wygadałam że zauważyłam siare w piersiach..... No i niestety to ten sam typ [emoji23] patykiem cycuszków nie ruszy
Zając Czerwcowy
Arya dzieki zaraz sobie dosypie do butelki z wodą bo jakas tragedia... dobrze ze w czerwcu urodze bo jakby byly upaly a ja z brzuchem to bym chyba skisla... a zawsze lubilam cieplo...cieplo zaczynalo sie przy 30 stopniach
Aleksandrax
Po wizycie, szyjka ok,
synek 2300 (a już mi się wydaje taki ciężki, co to będzie pod koniec), nic narazie nie zapowiada żebym się miała rozpakować wcześniej
synek 2300 (a już mi się wydaje taki ciężki, co to będzie pod koniec), nic narazie nie zapowiada żebym się miała rozpakować wcześniej
cymera
Padlam ze smiechu, az jedna corcia czkawki dostala [emoji23]mój ostatnio mi głaszcze brzuch , pytam go co nie możesz się już doczekać? a on na to ,że posąg Buddhy jak się głaszcze po brzuchu to ma przynieść szczęście , teraz mówi do mnie mój mały Buddha
Zobacz załącznik 805322
Anusiek1508
reklama
Anusiek1508
Znajoma mi wczoraj opowiadala, ze jej siostry kolezanka tydzien temu urodzila. Przez cala ciaze na usg wychodzil chlopak, nawet na 4 dni przed porodem, a tu sie okazalo, ze maja corke!!! Jestem w szoku, ze przy dobrym sprzecie w tych czasach mogla sie zdarzyc taka pomylka. Nawet nie wyobrazam sobie realcji rodzicow, mial byc chlopak, wszystko niebiesie, a tu coreczka [emoji6]
Ja dzis wypralam okolo 1/5 rzeczy dzidziysia i doszlam do wniosku, ze ogrom z tego jest w rozu lub z dodatkiem rozu. Gdyby u nas pojawila sie taka pomylka to wyprawke musielibysmy kupowac od nowa [emoji6]
Ja dzis wypralam okolo 1/5 rzeczy dzidziysia i doszlam do wniosku, ze ogrom z tego jest w rozu lub z dodatkiem rozu. Gdyby u nas pojawila sie taka pomylka to wyprawke musielibysmy kupowac od nowa [emoji6]