reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
U mnie 1830 w 32tyg. :)

U mnie dokladnie tak samo;)
Ja jednak troche sie martwie, bo moja coreczka urodzona w 2013 tez caly czas ladnie rosla i potem nagle stanela. Urodzila sie z waga 2,4 kg w 39 tyg wiec kruszynka. Usg niby pokazywalo 2.7 kg wiec w granicy bledu. Zastanawiam sie jaki teraz bedzie Maluch...

Ile wasze maluszki ważyły w 32 tygodniu ciąży? Ja właśnie zaczynam 33 i waży 1900 gram więc wydaje mi się że dużo jak na ten tydzień ciąży

Nie dużo, mi w 32 wyszło 1900 i maluch plasował się na 50centylu

74703e3kkwoaumma.png

U mnie w 32 tc 1870 g i lekarz powiedział, że to średnia krajowa ;) ani dużo ani mało, taki średniaczek.

reklama
Ja znam dokladne trzy dni ;) kiedy moglo to sie stac ;)

w57v9jcgnqknki9s.png
Ja mam dokładnie tak samo Zajączku :D Ja mam dwa terminy z OM wychodzi 21 czerwiec a z Usg prenatalnego pierwszego 18 czerwiec, więc to tylko 3 dni.

Jejku ale mam dziś słaby dzień :( Lewie dałam radę wrócić z zakupów, myślałam,że gdzieś zemdleję po drodze.Masakra chyba tak pogoda na mnie działa. Leje, leje, leje....

Do góry