rudziutka38
Fanka BB :)
Mi czop odpadł godzinę przed cc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, ja z przerwami plamiłam do 15 tc z niewiadomych przyczyn.Czy któraś z was w poczatkowej fazie ciąży krwawila? Niby takie rzeczy sie zdarzaja ale czlowiek zaczyna się niepokoic....
Styczniowa2018
Mialas przy tym bole brzucha lub podbrzusza, zle samopoczucie lub inne niecodzienne objawy? Jak dlugo trwalo krwawienie?
Naczytalam sie ze wiekszosc kobiet na poczatku krwawi i jest to zazwyczaj spowodowane osadzaniem sie jajeczka w macicy. Miejmy nadzieje ze tak jest a po dlugim weekendzie trzeba udac sie na konsultacje.Hej, ja z przerwami plamiłam do 15 tc z niewiadomych przyczyn.
Ja tylko plamilam, nie byla to zywa czerwona krew....Czy któraś z was w poczatkowej fazie ciąży krwawila? Niby takie rzeczy sie zdarzaja ale czlowiek zaczyna się niepokoic....
Styczniowa2018
Zaczęło się samym krwawieniem, jak trafiłam do szpitala po jakiejś godzinie dwóch doszedł do tego ból brzucha i było po ciąży.Mialas przy tym bole brzucha lub podbrzusza, zle samopoczucie lub inne niecodzienne objawy? Jak dlugo trwalo krwawienie?