reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ej dziewczyny załamałam się;( myślałam,że no-spa jest bezpieczna w ciąży a ja dość dużo jej wzięłam i teraz boję się o zdrowie mojego małego :(

reklama
Ej dziewczyny załamałam się;( myślałam,że no-spa jest bezpieczna w ciąży a ja dość dużo jej wzięłam i teraz boję się o zdrowie mojego małego :(
Moze miec problemy z napieciem zaraz po porodzie ale to przechodzi..ja tez w pierwszej ciazy duzo bralam nospy i tylko po porodzie dzidzia miala lekko oslabione te napiecie... minelo samo..glowa do gory

a jak nie minie? boję się,że zaszkodziłam swojemu dziecku z własnej głupoty bo czasami brałam ją nawet ,gdy nie miałam skurczy tylko brałam zapobiegawczo :(
Młodamama ile tej no spy brałaś ?

1493295347-aaaaaa.jpeg

Miś Foch, na fb jakby co ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzwoniłam do mamy,która też brała no-spę w ciązy i brat ma problemy z wymową,ale uspokoiła mnie ,żeby się nie martwić ,że tyle kobiet w ciąży bierze no-spę miesiącami i nie ma problemów. Ulżyło mi trochę. A brat ma tylko problemy z wymową , z czym akurat można sobie poradzić.
Co ma być to będzie ,niedługo rodzę więc zobaczymy :)

Do góry