reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

od początku było coś nie tak i mimo leczenia było coraz gorzej. Teraz mam około 30stopni skrzywienia, zrotowane kręgi, zniekształcone żebra i płuca, skrzywione biodra i wyrośl kostną na C7 ;/

w57vyx8dubspq12k.png
Biedna :( a będzie się dało jeszcze jakos z tym walczyć?

reklama
Ale narzekacie..! A myślałam, ze ja przesadzam, ale widać nie jestem sama, ufff hehe :) wiem, że to wcześnie ale już bym chciała mieć Kubusia obok siebie a nie w brzucholu :) wydaje mi się, że ta końcówka trwa wieczność.. miałam leżeć w domu ze względu na tą szyjkę nieszczęsna ale cos mi nie wychodzi.. a to w przedszkolu muszę cos załatwić, a to promocja w rosmanie, której ominąć nie można, a to mała ciągle cos ode mnie chce i o. Jak sie okaże za tydzień, nie się nic nie pogorszyło w szyjce to będę zdziwiona hehe :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo fajne[emoji3]Ale co to jest ?do czego to sie uzywa?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Do patrzenia [emoji4]
Noworodek nie widzi kolorów tylko kontrasty, sam też nie chwyta nic w ręce. Więc to są takie miękkie karty, które przywiążę w łóżeczku do szczebelków jak ochraniacz i młoda będzie sobie patrzeć i ćwiczyć wzrok [emoji1] albo też w wózku, bujaczku.
Taka pierwsza stymulująca zabawka [emoji6]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Do patrzenia [emoji4]
Noworodek nie widzi kolorów tylko kontrasty, sam też nie chwyta nic w ręce. Więc to są takie miękkie karty, które przywiążę w łóżeczku do szczebelków jak ochraniacz i młoda będzie sobie patrzeć i ćwiczyć wzrok [emoji1] albo też w wózku, bujaczku.
Taka pierwsza stymulująca zabawka [emoji6]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Noworodka nie powinno się stymulować wzrokowo. Dopiero powyżej pierwszego miesiąca. Czyli juz niemowlę [emoji6]

reklama
Do góry