Biedna a będzie się dało jeszcze jakos z tym walczyć?od początku było coś nie tak i mimo leczenia było coraz gorzej. Teraz mam około 30stopni skrzywienia, zrotowane kręgi, zniekształcone żebra i płuca, skrzywione biodra i wyrośl kostną na C7 ;/
reklama
madziarra21
Fanka BB :)
Ale narzekacie..! A myślałam, ze ja przesadzam, ale widać nie jestem sama, ufff hehe wiem, że to wcześnie ale już bym chciała mieć Kubusia obok siebie a nie w brzucholu wydaje mi się, że ta końcówka trwa wieczność.. miałam leżeć w domu ze względu na tą szyjkę nieszczęsna ale cos mi nie wychodzi.. a to w przedszkolu muszę cos załatwić, a to promocja w rosmanie, której ominąć nie można, a to mała ciągle cos ode mnie chce i o. Jak sie okaże za tydzień, nie się nic nie pogorszyło w szyjce to będę zdziwiona hehe
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
My jeszcze 2 tygodnie rozsiadł sie jak Pan- jak mamy zajęcia tam to siadamy w tym miejscu ja oczywiście pamiec do twarzy mam słabą ale męza Twojego kojarze, Ciebie teżTak dzisiaj ostatnie zajęcia były. A wy jeszcze nie koniec? Twój mąż obok mojego usiadł nawet tacy trochę podobni
motylek05
Moja ostatnio też byla główka do góry , zobaczymy w środę czy sie obrócił. Dzieci potrafią na ostatnią chwilę sie obrócić ,wiec.jeszcze niema sie czym martwićJuz prawie wszystkie dzieci są głową w dół, a mój Niunio na odwrót zaczynam się martwić
Kacprysiowo
Moderatorka
Mój leży poprzecznie a miesiąc temu był główka w dół. Tylko że mi nie zależy i tak cc ;-)
Gemmina
Do patrzenia [emoji4]Bardzo fajne[emoji3]Ale co to jest ?do czego to sie uzywa?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Noworodek nie widzi kolorów tylko kontrasty, sam też nie chwyta nic w ręce. Więc to są takie miękkie karty, które przywiążę w łóżeczku do szczebelków jak ochraniacz i młoda będzie sobie patrzeć i ćwiczyć wzrok [emoji1] albo też w wózku, bujaczku.
Taka pierwsza stymulująca zabawka [emoji6]
Monya81
Do patrzenia [emoji4]
Noworodek nie widzi kolorów tylko kontrasty, sam też nie chwyta nic w ręce. Więc to są takie miękkie karty, które przywiążę w łóżeczku do szczebelków jak ochraniacz i młoda będzie sobie patrzeć i ćwiczyć wzrok [emoji1] albo też w wózku, bujaczku.
Taka pierwsza stymulująca zabawka [emoji6]
Noworodka nie powinno się stymulować wzrokowo. Dopiero powyżej pierwszego miesiąca. Czyli juz niemowlę [emoji6]
reklama
Sasankaa
Nawet nie wiem czy te karty nie są od 3msc, zależy od "trudności"Noworodka nie powinno się stymulować wzrokowo. Dopiero powyżej pierwszego miesiąca. Czyli juz niemowlę [emoji6]
Ostatnia edycja: