reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie było dziur nawierconych?
Moje na mega długie śruby ale inusem wkręcane więc idzie łatwo a i sama składałam ;)
były lekko nawiercone , sama próbowałam ale to jednak trzeba było włożyć troszkę siły żeby wkręcić , jak mój zobaczył jak się siłuję to zabrał mi śrubokręt i powiedział żebym sobie tv pooglądała :)

reklama
Ja też już ruszam na ostro [emoji6] pieluchy już poprasowane, teraz piorę ciuszki [emoji4] U mnie łóżeczko już dawno skręcone, ale na razie robi za skladzik na kocyki itp. Więc trzeba będzie odgruzowac [emoji1] Niby jeszcze tyle czasu ale trzeba być gotowym... aaa jeszcze fotelik muszę wyprać [emoji53] zdecydowanie łatwiej byłoby gdybym znała datę porodu [emoji28] faktyczną oczywiście [emoji6]

16udskjopmtfyunf.png

Olka wzięłam wczoraj luteine na noc i opilam się ciemnego kakao i dziś pachwiny jakby mniej.

Ja nie moge brac luteiny... mialam przepisana na pocZatku ciazy po duphastonie, bo raz mialam krwawienie, ale sama odstawilam bo mialam straszne migreny (lacznie z zaburzeniami widzenia, mowy itd), jak dla mnie to za duza dawka hormonow, wiec ciesze sie ze juz potem nie mialam wskazan do jej brania. U mnie pachwiny wczoraj lepiej, dzisiaj juz gorzej bo jak wczoraj mniej bolalo to polatalam i 2,5h prasowalam :p pocieszam sie, ze nieduzo zostalo wiec damy rade;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie ubranka poprane i poprasowane :D teraz pieluchy, kocyki, reczniki itp sie susza, potem bede prasowac:) wybieram sie jeszcze do galerii apteke i rossmanna odwiedzic. Jutro ikea i posciel. I chyba bedzie juz wszystko :D
Aaaa... jeszcze torba do wozka- ale jakos nie umiem zadnej wybrac;)
1492686645-aaaaaa.jpeg

Szafa małej królewny <3 aaa jak mi się podobają białe meble! :-D

reklama
Jeszcze kilka sukieneczek by sie prZydalo:D ale dam sie popisac babciom i ciotkom :D ja tez uwielbiam biale meble ;)) mamy prawie wszedzie: kuchnia, salon, pokoj malej:) tylko w sypialni jasny bez:)

Ja już uprzedzam znajomych i rodzinę, że mamy tyleeee ubrań, że więcej nie potrzebujemy :) Mam ograniczone warunki lokalowe :-D nie ma szans, żeby pomieścić więcej niż mam teraz

Do góry