reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jak u was z apetytem?Ja zauważyłam wzmożony od poprzedniego tygodnia 32tydz. U mnie prawie 11kg na + ale myśle ze nie jest źle.Mi zostało 47dni do porodu..
U mnie sie zmniejszyl w porownaniu z II trymestrem. Jem o wiele mniej. Chyba mala mi naciska żoladek.

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Ja tam się nie mierzę :) Kocham ten mój brzuchol, chociaż czasami mam już dość.Ale jeszcze trochę i znowu będziemy piękne ,szczupłe laseczki ;)Zresztą teraz też jesteśmy piękne,cudowne,wspaniałe i w ogóle naj.... a w pasie mogę mieć nawet 150 cm ,no i co komu do tego :) :) :):):)

A apetyt już mniejszy, tzn pewnie bym wciągała jak odkurzacz ale zgaga nie pozwala ;( Chociaż tak sobie myślę teraz......ile pączków mniej zeżrę to aż mi się banan na buzi sam robi ;)

Wrzucacie zdjęcia łóżeczek takich pięknych a ja się wpieniam,że moje jeszcze w terenie ;(

Ja tam się nie mierzę :) Kocham ten mój brzuchol, chociaż czasami mam już dość.Ale jeszcze trochę i znowu będziemy piękne ,szczupłe laseczki ;)Zresztą teraz też jesteśmy piękne,cudowne,wspaniałe i w ogóle naj.... a w pasie mogę mieć nawet 150 cm ,no i co komu do tego :) :) :):):)

A apetyt już mniejszy, tzn pewnie bym wciągała jak odkurzacz ale zgaga nie pozwala ;( Chociaż tak sobie myślę teraz......ile pączków mniej zeżrę to aż mi się banan na buzi sam robi ;)

Wrzucacie zdjęcia łóżeczek takich pięknych a ja się wpieniam,że moje jeszcze w terenie ;(
Ja swoja kolyske musze w nastepnym tyg odnalezc na strychu, wyparzyc materacyk oraz wymalowac szczebelki na bialo [emoji4]

Jestem po wizycie i mały przez dwa tygodnie przybrał 200 gram brzuszek w tyle jest bardzo ale wszystko inne się rozwija na poziomie 33 tyg (a jutro zaczynam 32). Ja przybrałam przez 3 tyg 1,5 kg dużo ale i tak myślałam że po świętach gorzej będzie :D Mam sie cieszyc z każdego kolejnego tygodnia który minie i być gotowa na wszystko bo szyjka coś nie daje rady. Jutro sie spakuje do szpitala lepiej i w końcu muszę się wziąć z łóżeczko i wozek. Tak jeszcze 5 tygodni jakby posiedział panicz to byłoby miło.. Za dwa tyg mam nadzieję że trochę "podpakujemy" i mały będzie miał lepszy brzuszek. Muszę z nim pogadać żeby skończył dbać o figurę;)

Wionataq super wiadomości. Oby do przodu.

Ja też po wizycie. Super się uspokoiłam. Mała poszła trochę wyżej i już nie napiera tak na szyjkę. Szyjka długa i zamknięta:-D Milka waży 1850 g, więc będzie okruszek malutki jak jej siostra. Widocznie taki mój urok i małe dzieci rodzę . Wszystko jest w porządku poza moczem, dostałam drugi antybiotyk bo leukocyty i białko wciąż obecne.

Z tej radości zajechałam do lidla i kupiłam jeszcze dwupak bodziaków. U mnie jeszcze pełno tego wszystkiego. Jedynie rampersów nie widziałam:rofl:

reklama
Jestem po wizycie i mały przez dwa tygodnie przybrał 200 gram brzuszek w tyle jest bardzo ale wszystko inne się rozwija na poziomie 33 tyg (a jutro zaczynam 32). Ja przybrałam przez 3 tyg 1,5 kg dużo ale i tak myślałam że po świętach gorzej będzie :D Mam sie cieszyc z każdego kolejnego tygodnia który minie i być gotowa na wszystko bo szyjka coś nie daje rady. Jutro sie spakuje do szpitala lepiej i w końcu muszę się wziąć z łóżeczko i wozek. Tak jeszcze 5 tygodni jakby posiedział panicz to byłoby miło.. Za dwa tyg mam nadzieję że trochę "podpakujemy" i mały będzie miał lepszy brzuszek. Muszę z nim pogadać żeby skończył dbać o figurę;)

a ile mniejszy brzuszek wypada? U mnie ostatnio różnica między brzuszkiem, a główką wynosiła maksymalnie 6tyg.

74703e3kkwoaumma.png

Do góry