reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
14.04 miala 1900 prawie w 30tc.A wagowo ile ma?Ja juz nie wierze w to usg bo jeden lekarz mowil 1800 a drugi 1500 wiec tak do konca to chyba nie wiadomo.Ale to dobrze ze Rozalka rosnie zdrowo i u ciebie wszystko ok.Gorzej jak sie okaze naprawde duza to ubranka 56 moga sie okazać za małe...
No zobaczymy co jeszcze powiedza mi na usg 26.05. I 28.04 widze sie z polozna zobaczymy co ona powie wolalabym mimo wszystko naturalnie wypluc 4 kg Pyzy
Zając Czerwcowy
166... podobno jestem wysoka [emoji23]Wazysz dokladnie tyle samo co ja...a jaki masz wzrost? No duży Dzieciaczek się szykuje...
Po pierwszym szoku dobrze ze rosnie duza ale niech troche przystopuje coby matce porodu nie utrudniała
Zając Czerwcowy
Wierze, ze moja polozna mi pomoze urodzic naturalnie moja Pani Doktor ja zna i zachwalalaOoo jaka duża Rozalka!! Zobaczysz jak będzie bliżej porodu maila znajoma która też miała duża dzidzie- 4200 i dostala skierowanie na cc ale lekarze proponowali że pomogą jej urodzić naturalnie jeśli się zdecydują. Wskazania na cc są ale jeśli się zdecydujesz i trafisz na fajnych lekarzy to może pozwolą Ci i pomaga naturalnie
Chyba zaczne cwiczyc Kegla... [emoji23]
Anusiek1508
Zając Czerwcowy
Ja tez probuje... moze 20 robie ale fizjoterapeutka mowila ze efekty sa juz naaaawet przy 50 wiec moze moze ?
Ćwicz ćwicz bo przed Tobą porządne wyzwanie na pewno przy fajnej poloznej uda Ci się. Ale tak szczerze to podziwiam Twoja odwagę i Ci kibicuje juz od teraz!Wierze, ze moja polozna mi pomoze urodzic naturalnie moja Pani Doktor ja zna i zachwalala
Chyba zaczne cwiczyc Kegla... [emoji23]
mlodamama21
Mnie mierzyli przy przyjecuu i 101 cm mam [emoji23]Właśnie ja się ledwo dopinam. a brzuch mi tak rośnie, że niedługo już się nie dopnę. W ogóle wszyscy obcy ludzie są w szoku, że można mieć tak ogromny brzuch i jeszcze dwa miesiące do porodu autentyczny szok się maluje na ich twarzach, kiedy mówię, że termin mam na 22 czerwca
reklama
Zając Czerwcowy
Wiwsz moze byc tak, ze powiem ze ja to pier#$%e chce cesarkeĆwicz ćwicz bo przed Tobą porządne wyzwanie na pewno przy fajnej poloznej uda Ci się. Ale tak szczerze to podziwiam Twoja odwagę i Ci kibicuje juz od teraz!
A moze Klops wcale nie bedzie Klopsem i bedzie wazyla standardowe 3500