reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dlatego na te obliczenia trzeba patrzeć troche z przymrużeniem oka..

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
A wagowo ile ma?Ja juz nie wierze w to usg bo jeden lekarz mowil 1800 a drugi 1500 wiec tak do konca to chyba nie wiadomo.Ale to dobrze ze Rozalka rosnie zdrowo i u ciebie wszystko ok.Gorzej jak sie okaze naprawde duza to ubranka 56 moga sie okazać za małe...:)
14.04 miala 1900 prawie w 30tc.
No zobaczymy co jeszcze powiedza mi na usg 26.05. I 28.04 widze sie z polozna zobaczymy co ona powie :) wolalabym mimo wszystko naturalnie wypluc 4 kg Pyzy ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ooo jaka duża Rozalka!! Zobaczysz jak będzie bliżej porodu maila znajoma która też miała duża dzidzie- 4200 i dostala skierowanie na cc ale lekarze proponowali że pomogą jej urodzić naturalnie jeśli się zdecydują. Wskazania na cc są ale jeśli się zdecydujesz i trafisz na fajnych lekarzy to może pozwolą Ci i pomaga naturalnie :)
Wierze, ze moja polozna mi pomoze urodzic naturalnie :) moja Pani Doktor ja zna i zachwalala :)
Chyba zaczne cwiczyc Kegla... [emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png

Zając super wieści...[emoji5] Spora ta Twoja kruszynka [emoji5]
My usg mamy dopiero 15 maja i wtedy gin.tez ma oszacowac wielkosc/wage Kornelki podczas porodu. Mam nadzieje, ze bedzie jak mamusia 3200 [emoji6] , zebym mogla zalozyc jej ubranka w roz. 56 bo kupilam kilka slicznych [emoji6]

Właśnie :D ja się ledwo dopinam. a brzuch mi tak rośnie, że niedługo już się nie dopnę. W ogóle wszyscy obcy ludzie są w szoku, że można mieć tak ogromny brzuch i jeszcze dwa miesiące do porodu :D autentyczny szok się maluje na ich twarzach, kiedy mówię, że termin mam na 22 czerwca :D
Mnie mierzyli przy przyjecuu i 101 cm mam [emoji23]

reklama
Do góry