reklama
Bellax123!
Fanka BB :)
mnie się lekarz zapytał czy mam swoją położną. Ja nie miałam więc dał mi wizytówkę jednej i się z nią umówiłam. Raz w tyg do mnie przyjeżdża. Realizuje ze mną tematy jak na sr, ( te które mnie interesują), jak coś się dzieje to do niej dzwonie. co piątek ona dzwoni do mnie upewnić się że wszystko ok. Teraz też mnie w szpitalu odwiedza, jak ma dyżury na porodówceEjjj dziewczyny, a jak to jest z ta polozna? Piszecie, ze do niej dzwonicie, widzicie sie z nia? A to gdzie ja wybralyscie? Bo ja nie mam poloznej swojej. Jak to zalatwic?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Anusiek1508
Dziewczyny, ale ten czas leci. Zanim sie obejrzymy bedziemy mogly tulic swoje Skarby. Wiem, ze jestem jedna z ostatnich rodzacych[emoji6] bo mam termin na 27 czerwca, ale i tak wlasnie uswiadomilam sobie, ze to juz 31 tydz. i mega z gorki [emoji6] Pracuje do konca kwietnia, a od maja wielki relaks, ostatnie nadprogramowe zakupy, korzystanie z chwil tylko we dwoje [emoji6] i odliczanie do wielkiego dnia [emoji5]
Zając Czerwcowy
U nas na sr polozna powiedziala, ze mozna wynajac polozna. A kontakt do tej swojej mam od kolezanki, ktora z nia rodzilaEjjj dziewczyny, a jak to jest z ta polozna? Piszecie, ze do niej dzwonicie, widzicie sie z nia? A to gdzie ja wybralyscie? Bo ja nie mam poloznej swojej. Jak to zalatwic?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Hahaha taaaa pewnie skonczy sieBędzie w o tyle komfortowej sytuacji że będziesz mila wybór i będziesz mogła zmieniac zdanie ciesz sie nie każdy może zdecydować że jednak nie nie chce już naturalnie dawać cc
A) na normalnej wadze urodzeniowej
B) na porodzie sn malego klopsa
ja zawsze panikara jestem maz juz sie smieje
Poza tym dowiedzialam sie, ze oni normalnie w szpitalu mierza ,,cyrklem" miednice i oceniaja czy podolam czy nie. A tego nie wiedzialam.
Zając Czerwcowy
Finezyjne ...
U
użytkownik 168678
Gość
Mamy ten sam terminDziewczyny, ale ten czas leci. Zanim sie obejrzymy bedziemy mogly tulic swoje Skarby. Wiem, ze jestem jedna z ostatnich rodzacych[emoji6] bo mam termin na 27 czerwca, ale i tak wlasnie uswiadomilam sobie, ze to juz 31 tydz. i mega z gorki [emoji6] Pracuje do konca kwietnia, a od maja wielki relaks, ostatnie nadprogramowe zakupy, korzystanie z chwil tylko we dwoje [emoji6] i odliczanie do wielkiego dnia [emoji5]
Anusiek1508
reklama
Mierza ale jak lekarz prowadzący stwierdzi że masz mieć cc to nie moga sobie nic mierzyć j decyzji zmieniać bo to on zna przebieg całej ciąży. A makrosomia tak jak i mikrosomia są wskazaniem więc jeśli będzie widziała że szykuję się dużo kilo to nie zostawi Cie na pastwę losu i pomiaru CyryklaHahaha taaaa pewnie skonczy sie
A) na normalnej wadze urodzeniowej
B) na porodzie sn malego klopsa
ja zawsze panikara jestem maz juz sie smieje
Poza tym dowiedzialam sie, ze oni normalnie w szpitalu mierza ,,cyrklem" miednice i oceniaja czy podolam czy nie. A tego nie wiedzialam.