yoohoosek
Fanka BB :)
Oj tak, to w święta akurat mogłam się nasluchac. Jedni podziwiali, że tylko brzuszek, a inni potrafili wypalić " jaka jesteś już gruba! ". A już uwielbiam jak jestem porównywana do siostry męża, która jest wysoka i chudziutka. Poza tym bezdzietna i dużo młodsza ode mnie. No ludzie.... Bez ciąży też byłam niższa i okrąglejsza niż ona.
Oj, skąd ja to znam! Siostra męża urodziła miesiąc temu, do dzis wszyscy porównują. Obie jesteśmy wysokie ale figury zupełnie inne, ona straszny chudzielec a ja tez szczupła ale np z dużym biustem, bez ciazy mam większy niz ona teraz na początku karmienia. Ja mam tendencje do tycia i zatrzymywania wody w ciazy ona w ogóle. Wiec od świat Bożego narodzenia słucham bo Gosia to tylko brzuszek ma, a ty sie tak cała zaokrągliłaś, bo G taka wyciągnięta przez to maleństwo, wszystko z niej wysysa, a ty to chyba dużo przytyłaś. I tekst teściowej "no przytyło ci sie, przytyło" [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Wiec o ile uwielbiam swój wielki brzuch i wcale mi nie przeszkadza że ludzie podkreślają że duży to tego porównywania znieść nie mogę!!!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom