reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Niech juz wiosna pelna para przyjdzie, bo nie dopinam sie w kurtke i marzne [emoji33]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie :D ja się ledwo dopinam. a brzuch mi tak rośnie, że niedługo już się nie dopnę. W ogóle wszyscy obcy ludzie są w szoku, że można mieć tak ogromny brzuch i jeszcze dwa miesiące do porodu :D autentyczny szok się maluje na ich twarzach, kiedy mówię, że termin mam na 22 czerwca :D

Ja mam wizytę w pt, ale pewnie nie zobaczę maluszka bo to tam na patologii i tam nie widać monitora :(

74703e3kkwoaumma.png

Właśnie :D ja się ledwo dopinam. a brzuch mi tak rośnie, że niedługo już się nie dopnę. W ogóle wszyscy obcy ludzie są w szoku, że można mieć tak ogromny brzuch i jeszcze dwa miesiące do porodu :D autentyczny szok się maluje na ich twarzach, kiedy mówię, że termin mam na 22 czerwca :D
Niech spadają. Jak mnie to wkurza...wczoraj wyslalam przyjaciolce zdjecie a ona ,,no widac tylko twoj ogromny brzuch" ... jestem w ciazy, jest tam kawal dzidziola... ehhh

p19u9jcg81ehxczt.png

Wszystko zależy od tego, czy ktoś lubi ciążowe brzuszki.
Ja uwielbiam swój, ale kilka godzin temu oglądałam zdjęcia z wakacji i w szoku, że prawie zero biustu i taka płaska chudzina byłam.
Juz chyba przyzwyczaiłam się do ciążowych krągłości. Jak ktoś Cię dawno nie widział to moze byc w szoku w sytuacji odwrotnej.

Ja mam wizytę jutro i tak strasznie sie boje.. Już dawno tak nie byłam przestraszona wiem że przez świeta przesadziłam z wysiłkiem i obawiam się o kondycję mojej szyjki.. Już mam cały dzień zepsuty, głową mnie boli ze stresu, nawet jeść nie mogę choć głodna jestem. Ten lekarz do którego teraz chodzę nie ma usg 3d i ten obraz nie jest tak piękny jak u poprzedniego więc zbyt się nie naciesze pięknymi ujęciami. Jakoś przechodzę kryzys i chciałbym żeby było już po wszystkim bo czuje się jak na szpilkach..

Niech spadają. Jak mnie to wkurza...wczoraj wyslalam przyjaciolce zdjecie a ona ,,no widac tylko twoj ogromny brzuch" ... jestem w ciazy, jest tam kawal dzidziola... ehhh

p19u9jcg81ehxczt.png

Oj tak, to w święta akurat mogłam się nasluchac. Jedni podziwiali, że tylko brzuszek, a inni potrafili wypalić " jaka jesteś już gruba! ". A już uwielbiam jak jestem porównywana do siostry męża, która jest wysoka i chudziutka. Poza tym bezdzietna i dużo młodsza ode mnie. No ludzie.... Bez ciąży też byłam niższa i okrąglejsza niż ona.

Sulen, Heda super wieści. Heda oby jak najdłużej udało sie przytrzymać dziewczynki w brzuchu! Imion brak? Ufffff to nie jestem jedyna, która jeszcze nie ma wybranego [emoji12]
Bellax wiem, że w szpitalu cieżko, ale dla Waszego dobra tak lepiej, bo jesteście pod stałą, dobrą opieką!
Mlodamama no wg mnie obiadek pierwsza klasa i jeszcze z deserem! To co dostawałam na patologii w krakowskim szpitalu było niejadalne, mąż w pracy, wałówki nie miał kto przywieźć wiec jechałam na suchym prowiancie [emoji12] pozazdrościć takich warunków! A jak sie czujesz? Sytuacja sie unormowała?
Ja dzis mam jakiś kiepski dzień, dużo planów, ale nic nie udało sie zrobić, głowa mnie boli, mam kołatania serca, brzuch non stop sie spina i twardy jak kamień i jeszcze dwójka maluchów do ogarnięcia, bo starszy syn chory i nie chodzi do przedszkola :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja mam wizytę jutro i tak strasznie sie boje.. Już dawno tak nie byłam przestraszona wiem że przez świeta przesadziłam z wysiłkiem i obawiam się o kondycję mojej szyjki.. Już mam cały dzień zepsuty, głową mnie boli ze stresu, nawet jeść nie mogę choć głodna jestem. Ten lekarz do którego teraz chodzę nie ma usg 3d i ten obraz nie jest tak piękny jak u poprzedniego więc zbyt się nie naciesze pięknymi ujęciami. Jakoś przechodzę kryzys i chciałbym żeby było już po wszystkim bo czuje się jak na szpilkach..

Postaraj się nie denerwować.... Ciesz się ciążą, to ostatnie tygodnie spokoju. Jutro będzie dobrze. Doturlamy się do terminu :-)

Do góry