reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Oj może kochana, może.Mi póki co nic nie drętwieje ale zauważyłam ,że jak wstaję z łóżka to najpierw idzie mój brzuch a potem ja hahahha.... :) No zwlekam się jak żółwica jakaś ;)
I tez masz kaczy chod ;) ?

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Judzia oooooo tak kąpiel i wino....nie chce nawet myśleć, bo chcica taka przychodzi na te zakazane sprawy.....aaaaaaa

Zając już nic nie pisz o whisky.....matko tak mnie ciągnie do alko ostatnio ze szok [emoji44] pierwszy legalny drink po porodzie będzie jak orgazm [emoji23]

An kciuki zaciśnięte [emoji4]

Dobra wstaje z łóżka bo starsza woła " mamooo jeeeeść" [emoji27]

thgfikgneziy9g6d.png
Oj tak... bede go celebrowala :) a ja ostatnio chyba odkrylam dlaczego moj maz ktory jakkolwiek to brzmi ;) lubil drineczka z whisky i cola przezucil sie na piwo...zeby mi nie robic smaka ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Aleeee mi narobiłyście smaka na winko [emoji23]
U mnie ze spaniem też gorzej,chyba skończyło się wysypianie na zapas ;)
Na brzuchu nie lubię spać także luzik,a z gorących kąpieli nie zrezygnowałam :D

Czesc mamuski....ale u mnie ciemno...zachmurzone.....
Wczoraj mialam tak ciezki dzien ze padlam jak mucha przed 22. Moj kot wczoraj probowal chyba gdzies wskoczyc spadl i chyba zwichnal tylne lapy...a to kolos 7kg. Padlo na to ze musialam ja zataszczyc do wet. a wczesniej odgruzowac piwnice w poszukiwaniu transportera...jak ja sie umeczylam....nie moglam jej wepchnac bo juz czula co sie dzieje... Caly dzien przespaa ta moja kocica i musze jej jakos leki podac...
Chcialam wczoraj dosypac styropianu do tej pufy duzej bo sie juz ugnioka no i otworzylam zamek a tu walnelo styropianem na cala chate...wszystko w elektryzujacych sie kulkach ...nie moglam tego wyodkurzac...a odkurzacz wygladal jak jeden bialy bombel bo wszystko do niego sie poprzyklejalo....potem chcialam sobie wymienic wypelnienie z rogali do karmienia bo tamto juz zbrylone, wiec zamowilam pudlo silikonowych kulek....no i otworzylam nie z tej strony i wszystko na dywanie sie znalazlo..a dopiero skonczylam sorzatac kulki i schowalam odkurzacz...wiec znowu cheja i tacham odkurzacz spowrotem....rece mi opadly i mialam ochote siasc i plakac....ledwie sie wyrobilam w czasie zeby po mlodego do pkola pojsc....
Po drodze zrobilam zakupy...jakies takie ciezkie wyszly ....i ciagne za reke mlodego i te siaty , jedna pekla wiec wszystko zbieram i pod pachy pcham i niemal w zeby a tu desz sie rozkrecil....zmoklismy jak kury.... Bylam tak padnieta ze normalnie nie moglam sie ruszyc....takiego pechowego dnia dawno nie mialam....

c55f3e3kq403a9og.png

reklama
Ja tez wstaje w nocy z roznych powodow,ale zasypiam szybko pozniej.Juz zdecydowalam,ze biore Urlop przed macierzynskim i od 10 maja bede w domciu.[emoji14]A mi sie dzis snilo,ze Moja mala jest juz nastolatka i impreza mlodziezy na tarasie ,pelno puszek po piwie petow szok ,probowalam ich przegonic ,ale nie moglam sie wydrzec taka niemoc mialam haha Niech ona zostanie jak najdluzej maluszkiem [emoji120]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Do góry