reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry Matki Wariatki [emoji6] Was to trzeba czytać na bieżąco bo inaczej można się pogubić
Zając tak- skończyły się Twoje/ nasze przespane nocki [emoji1] wczoraj zagadalam się z dwiema obcymi babkami z wózkami i jak im powiedziałam że zostało mi 7 tyg to ich szybka rada była- to niech się Pani wyśpi na zapas ile może [emoji38][emoji28]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Dzień dobry Matki Wariatki [emoji6] Was to trzeba czytać na bieżąco bo inaczej można się pogubić
Zając tak- skończyły się Twoje/ nasze przespane nocki [emoji1] wczoraj zagadalam się z dwiema obcymi babkami z wózkami i jak im powiedziałam że zostało mi 7 tyg to ich szybka rada była- to niech się Pani wyśpi na zapas ile może [emoji38][emoji28]

16udskjopmtfyunf.png
Madra rada... jak tu sie wyspac na zapas ??? Jak nie mozna ;) do tego jeszcze po 5 obudzil mnie tak potworny skurcz lydki ze stwierdzilam ze bol porodowy nie moze byc gorszy [emoji23] i dretwienie rak... tragizm

p19u9jcg81ehxczt.png

To chyba ja właśnie przejme ta teorię że spaniem różnie ale miewam już fazy ze strasznie chciałabym urodzić ale maj to zleci jak głupi

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Judzia oooooo tak kąpiel i wino....nie chce nawet myśleć, bo chcica taka przychodzi na te zakazane sprawy.....aaaaaaa

Zając już nic nie pisz o whisky.....matko tak mnie ciągnie do alko ostatnio ze szok [emoji44] pierwszy legalny drink po porodzie będzie jak orgazm [emoji23]

An kciuki zaciśnięte [emoji4]

Dobra wstaje z łóżka bo starsza woła " mamooo jeeeeść" [emoji27]

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Ejjj a ja nadal śpię na brzuchu :D tzn tak prawie- jedna noga podkurczona żeby trochę podnieść ciało :D ale daje radę

Kurde to przez 6 miesięcy ja czułam się jak gowno a teraz mam taki przypływ energii, ze znowu robię wszystko :D boli spojenie ale już się chyba przyzwyczaiłam.
I w ogóle a piątek pogadam z lekarzem czy On też jest z tym abym po majowce zaczęła ostro "ćwiczyć" żeby urodzić. No nie chce mi się aż do czerwca chodZic w ciąży! :) choc wczoraj z usg termin wyszedł na 28 maja no ale na tym etapie to już nie ma znaczenia

Do góry