reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zając z kaczym chodem [emoji28] umarlam [emoji38]
[emoji195][emoji213][emoji195][emoji213][emoji195][emoji213][emoji195][emoji213][emoji195][emoji213]
Żeby nie było ja też już chodzę jak kaczka [emoji12]

16udskjopmtfyunf.png
No co zajęczy kaczy chod [emoji23][emoji23][emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Czesc mamuski....ale u mnie ciemno...zachmurzone.....
Wczoraj mialam tak ciezki dzien ze padlam jak mucha przed 22. Moj kot wczoraj probowal chyba gdzies wskoczyc spadl i chyba zwichnal tylne lapy...a to kolos 7kg. Padlo na to ze musialam ja zataszczyc do wet. a wczesniej odgruzowac piwnice w poszukiwaniu transportera...jak ja sie umeczylam....nie moglam jej wepchnac bo juz czula co sie dzieje... Caly dzien przespaa ta moja kocica i musze jej jakos leki podac...
Chcialam wczoraj dosypac styropianu do tej pufy duzej bo sie juz ugnioka no i otworzylam zamek a tu walnelo styropianem na cala chate...wszystko w elektryzujacych sie kulkach ...nie moglam tego wyodkurzac...a odkurzacz wygladal jak jeden bialy bombel bo wszystko do niego sie poprzyklejalo....potem chcialam sobie wymienic wypelnienie z rogali do karmienia bo tamto juz zbrylone, wiec zamowilam pudlo silikonowych kulek....no i otworzylam nie z tej strony i wszystko na dywanie sie znalazlo..a dopiero skonczylam sorzatac kulki i schowalam odkurzacz...wiec znowu cheja i tacham odkurzacz spowrotem....rece mi opadly i mialam ochote siasc i plakac....ledwie sie wyrobilam w czasie zeby po mlodego do pkola pojsc....
Po drodze zrobilam zakupy...jakies takie ciezkie wyszly ....i ciagne za reke mlodego i te siaty , jedna pekla wiec wszystko zbieram i pod pachy pcham i niemal w zeby a tu desz sie rozkrecil....zmoklismy jak kury.... Bylam tak padnieta ze normalnie nie moglam sie ruszyc....takiego pechowego dnia dawno nie mialam....

c55f3e3kq403a9og.png
Ojjjj biedna Ty :*

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja tęsknie najbardziej za piwem. Szczególnie jak jest grill lub oglądamy mecz lub jakieś filmy.

Mi się ostatnio śpi bardzo dobrze :) oby jak najdłużej.

Do tego już się przyzwyczaiłam do tej ciąży. Nie mogę sobie nawet wyobrazić jak to będzie bez brzucha [emoji33] ja nie chce urodzić wcześniej, nie będę nic przyśpieszała. Mój synuś musi być czerwcowy[emoji7][emoji7] aż się nacieszę tym stanem [emoji6]

f2w3rjjgwqepia0h.png

An trzymam kciuki [emoji5]

A mnie wczoraj wieczorem tak strasznie zaczął ciągnąć brzuch że aż mi wycisnelo łzy z oczy od pępka po mostek a jak Jasiek tylko się ruszył to już wogole świeczki w oczach. Niewiem od czego to było ale z godzinę trzymało więc jak już puścilo to od razu zasnelam i do 5 spalam jak kamień [emoji6]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

a ja mało elegancko ale najbardziej to bym się napisała wódki z moimi przyjaciółkami [emoji29]. Albo Chociaż dobrego drinka z naszego ulubionego lokalu [emoji29] Najbliższe napicie się czekanie mnie pod koniec lipca [emoji123]. Dzidzia zostanie z tatą albo pojedzie do babci a ja mma 18 jednej z przyjaciółek

w57vyx8dubspq12k.png

Madra rada... jak tu sie wyspac na zapas ??? Jak nie mozna ;) do tego jeszcze po 5 obudzil mnie tak potworny skurcz lydki ze stwierdzilam ze bol porodowy nie moze byc gorszy [emoji23] i dretwienie rak... tragizm

p19u9jcg81ehxczt.png

Spać w ciągu dnia [emoji16]już ostatnio pisałam, że bezkarnie się kładę na drzemkę wraz z moja córeczka... i nie mam wyrzutów sumienia, bo dom ogarnięty obiad na stole. Śpię, bo wiem, że przy dwójce to pewnie długo nie zaznam drzemki, nie pisząc już o całej przespanej nocy :D
Wiec tak jak panie radziły - spij ile wlezie :D

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Co do sikania to ja po pierwszym porodzie mialam dwa razy taki incydent z popuszczaniem podczas biegania. Ale tylko dwa razy. W pierwszej ciazy, ani teraz na szczescie nic. W nocy wstaje rzadko do wc i to nie sama z siebie, a jak synek mnie obudzi. I tez czasem mam tak, ze chce mi sie do wc, a jak corcia zmieni pozycje to nagle mi sie odechciewa [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

a ja mało elegancko ale najbardziej to bym się napisała wódki z moimi przyjaciółkami [emoji29]. Albo Chociaż dobrego drinka z naszego ulubionego lokalu [emoji29] Najbliższe napicie się czekanie mnie pod koniec lipca [emoji123]. Dzidzia zostanie z tatą albo pojedzie do babci a ja mma 18 jednej z przyjaciółek

w57vyx8dubspq12k.png

No chyba,ze nie planujesz karmic piersia to sie napijesz[emoji85] Ja tesknie za lampka dobrego winka od czasu do czasu mmmm

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry