reklama
Monya81
Fanka BB :)
Dlatego ja do stanika wkładam sobie waciki kosmetyczne. I śpię w topie w którym też mam wkładki. Jakoś tak lepiej się wtedy czuje. Ja gdzieś słyszałam że gdy jest wydzielany hormon szczęścia to więcej tego mleka leci. Nie wiem ile w tym prawdy. Ale ostatnio całowalismy się z mężem dosyć namiętnie (bo o seksie nie ma mowy niestety) to zaczęło mi tak mleko lecieć że to szok. Może coś jest w tym że hormon szczęścia i tak dalej haha
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja muszę być mega nieszczęśliwa [emoji12]bo mi ani w pierwszej nie leciało ani teraz a laktację miałam taką,że mogłam bliźniaki wykarmić
Sasankaa
Czyli jest nadzieja na mlekoTo ja muszę być mega nieszczęśliwa [emoji12]bo mi ani w pierwszej nie leciało ani teraz a laktację miałam taką,że mogłam bliźniaki wykarmić
A takie żółtawe malutkie kuleczki się licza ?
Ostatnia edycja:
Bellax123!
u mnie też suchutko. Raz czy dwa jak nacisnęłam to kropelka poleciała i od tamtej pory susza... może się rozkręci
Sylwkaka
Gratuluję, to już masz sporego chłopakaMy po usg
Dawid waży 1806 gramów około i wszystko jest dobrze
Ułożony już glowkowo
Emkaa
Ja miałam najpierw te kuleczki a potem mleko poleciało. Tylko wtedy jak nacisnę sutek.Czyli jest nadzieja na mleko
A takie żółtawe malutkie kuleczki się licza ?
Heda
Dziewczyny czy was to boli? Bo moje dzieciaki jak zaczynają takie popisy to czasem mam wrażenie że mi brzuch rozerwie. I ogólnie strasznie mnie to boli...
Dziewczyny czy was to boli? Bo moje dzieciaki jak zaczynają takie popisy to czasem mam wrażenie że mi brzuch rozerwie. I ogólnie strasznie mnie to boli...
Taaaak, mnie tez to mega boli... troche tak naciskalam zeby stamtad poszla hehe, na chwile pomagalo ale potem wracala i to samo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja tez bylam dzisiaj na usg III trymestru ale niestety córeczka tak sie ulozyla ze nie bylo szans na zrobienie zdjeciaNajlepsze jest to ze wczoraj bylam u mojego gina prowadzacego ciaze który na swoim aparacie wymierzyl ponad 1800g a dzisiaj wyszło 1572g takze widać jakie znaczenie ma dobry sprzęt i umiejetnosci specjalisty.A roznica jest ogromna..az mnie to zdziwilo ze tak duza roznica.