Marciotek88
Fanka BB :)
To i mój, w tym samym miejscu
Bólu nie czuje ale dyskomfort tak bo mam wrażenie,że brzuch pęknie ;-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na tym etapie ciazy 200g to roznica normalna [emoji4] taka mozliwosc bledu . Takze twoj lekarz teoretycznie sie nie pomylil .[emoji4]Ja tez bylam dzisiaj na usg III trymestru ale niestety córeczka tak sie ulozyla ze nie bylo szans na zrobienie zdjeciaNajlepsze jest to ze wczoraj bylam u mojego gina prowadzacego ciaze który na swoim aparacie wymierzyl ponad 1800g a dzisiaj wyszło 1572g takze widać jakie znaczenie ma dobry sprzęt i umiejetnosci specjalisty.A roznica jest ogromna..az mnie to zdziwilo ze tak duza roznica.
Dobrze wiedziec bo wydawalo mi sie ze to spora roznica.Na tym etapie ciazy 200g to roznica normalna [emoji4] taka mozliwosc bledu . Takze twoj lekarz teoretycznie sie nie pomylil .[emoji4]
No taka sporawa ta róznica. Ja chodzę do jednego i nie jestem pewna jego mierzenia bo właśnie ten lekarz robił mi USG przed samym porodem co ja panikowałam że dziecko będzie duże i nie dam rady sn. I tydzień wcześniej mojej lekarce wychodziło 4300g a jemu nagle 3700g. (mały miał prawie 4200g). I nie wiem czy on nie umie dobrze mierzyć czy zrobił to specjalnie bym nie panikowała?Ja tez bylam dzisiaj na usg III trymestru ale niestety córeczka tak sie ulozyla ze nie bylo szans na zrobienie zdjeciaNajlepsze jest to ze wczoraj bylam u mojego gina prowadzacego ciaze który na swoim aparacie wymierzyl ponad 1800g a dzisiaj wyszło 1572g takze widać jakie znaczenie ma dobry sprzęt i umiejetnosci specjalisty.A roznica jest ogromna..az mnie to zdziwilo ze tak duza roznica.
Pierwsza rzecz jaka zrobie po porodzie to będzie toMam ochotę położyć się spać na brzuchu, szkoda że się nie da.
Pierwsza rzecz jaka zrobie po porodzie to będzie to
Mam ochotę położyć się spać na brzuchu, szkoda że się nie da.