reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Macie może jakieś pomysły na kwiaty z bibuły?
Planuję zrobić kilka na niedzielę <palmową>, żeby chociaż jakąś małą palmę zrobić :laugh2:

Macie może jakieś pomysły na kwiaty z bibuły?
Planuję zrobić kilka na niedzielę <palmową>, żeby chociaż jakąś małą palmę zrobić :laugh2:
Ja tylko pamiętam że szkoły jak się bibuła owilało drucik - łodyga;) i kawałek odcietej zwinietej bibuły cielo się pionowo nie do końca ,nozyczkami. Później czymś związać i te pociecte tak rozstrzepać:D

Mi tez... od jakis trzecch tygodni to jest tragizm... na staniku plamy, na koszulce w domu siedze mega plamy... maz dotknie kurna potok... [emoji23] [emoji85] [emoji87] [emoji86]

p19u9jcg81ehxczt.png
Dlatego ja do stanika wkładam sobie waciki kosmetyczne. I śpię w topie w którym też mam wkładki. Jakoś tak lepiej się wtedy czuje. Ja gdzieś słyszałam że gdy jest wydzielany hormon szczęścia to więcej tego mleka leci. Nie wiem ile w tym prawdy. Ale ostatnio całowalismy się z mężem dosyć namiętnie (bo o seksie nie ma mowy niestety) to zaczęło mi tak mleko lecieć że to szok. Może coś jest w tym że hormon szczęścia i tak dalej haha

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie bój się szpitala. Lepiej być pod opieką 24 h na dobę niż jakby miało coś się dziać a ty tej opieki byś nie miala. Wiem ze łatwo powiedzieć ale ja wychodzę z założenia że szpital ma pomóc a nie przeszkadzać. Będzie dobrze. Trzymamy kciuki

Ja się szpitala nie boję, ale to 150km od domu no i synek, który płacze za mną jak na chwilę wyjde :/ on bardzo przezywał ostatnio i płakał, że nie wrócę itd. także z tego względu bym nie chciała - bo tam sam fakt szpitala to wiem, że to pikus w sumie

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja się szpitala nie boję, ale to 150km od domu no i synek, który płacze za mną jak na chwilę wyjde :/ on bardzo przezywał ostatnio i płakał, że nie wrócę itd. także z tego względu bym nie chciała - bo tam sam fakt szpitala to wiem, że to pikus w sumie

7u223e3kwboc3bjp.png
Ja się tych paru dni po porodzie boję ;) a co dopiero jak bym go dłużej miała zostawić

reklama
Do góry