reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Macie może jakieś pomysły na kwiaty z bibuły?
Planuję zrobić kilka na niedzielę <palmową>, żeby chociaż jakąś małą palmę zrobić :laugh2:

Macie może jakieś pomysły na kwiaty z bibuły?
Planuję zrobić kilka na niedzielę <palmową>, żeby chociaż jakąś małą palmę zrobić :laugh2:
Ja tylko pamiętam że szkoły jak się bibuła owilało drucik - łodyga;) i kawałek odcietej zwinietej bibuły cielo się pionowo nie do końca ,nozyczkami. Później czymś związać i te pociecte tak rozstrzepać:D

Mi tez... od jakis trzecch tygodni to jest tragizm... na staniku plamy, na koszulce w domu siedze mega plamy... maz dotknie kurna potok... [emoji23] [emoji85] [emoji87] [emoji86]

p19u9jcg81ehxczt.png
Dlatego ja do stanika wkładam sobie waciki kosmetyczne. I śpię w topie w którym też mam wkładki. Jakoś tak lepiej się wtedy czuje. Ja gdzieś słyszałam że gdy jest wydzielany hormon szczęścia to więcej tego mleka leci. Nie wiem ile w tym prawdy. Ale ostatnio całowalismy się z mężem dosyć namiętnie (bo o seksie nie ma mowy niestety) to zaczęło mi tak mleko lecieć że to szok. Może coś jest w tym że hormon szczęścia i tak dalej haha

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie bój się szpitala. Lepiej być pod opieką 24 h na dobę niż jakby miało coś się dziać a ty tej opieki byś nie miala. Wiem ze łatwo powiedzieć ale ja wychodzę z założenia że szpital ma pomóc a nie przeszkadzać. Będzie dobrze. Trzymamy kciuki

Ja się szpitala nie boję, ale to 150km od domu no i synek, który płacze za mną jak na chwilę wyjde :/ on bardzo przezywał ostatnio i płakał, że nie wrócę itd. także z tego względu bym nie chciała - bo tam sam fakt szpitala to wiem, że to pikus w sumie

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja się szpitala nie boję, ale to 150km od domu no i synek, który płacze za mną jak na chwilę wyjde :/ on bardzo przezywał ostatnio i płakał, że nie wrócę itd. także z tego względu bym nie chciała - bo tam sam fakt szpitala to wiem, że to pikus w sumie

7u223e3kwboc3bjp.png
Ja się tych paru dni po porodzie boję ;) a co dopiero jak bym go dłużej miała zostawić

reklama
Do góry