reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kacprysiowo ja chodzę na nfz,ale na wizytach też niczego się nie dowiaduje,bo moja gin ma tak słaby sprzęt,że usg mi w ogóle nie robi i dlatego na te 'główne' usg każdego trymestru chodzę prywatnie,żeby wszystko posprawdzać...

reklama
A ja tak na pół brzucha bym chciała ojj tak [emoji16]a swoją drogą strasznie nie mogę teraz doczekać się od wizyty do wizyty i pytanie do was czy któraś z was czuję się ostatnio dużo gorzej jakby kamień nosiła ja dwa tyg temu latał jak fryga a od tygodnia przejdę 500 m i mnie ciągnie i chce się siku lub dwójkę [emoji58] czuję się do niczego nawet na plac z synkiem nie dałam rady dobija mnie to

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam ochotę położyć się spać na brzuchu, szkoda że się nie da. :unsure:
Ja ostatnio w wannie sie ,,polozylam" na brzuchu [emoji7] juz sie nie moge doczekac kiedy tak naprawde sie uloze do snu w swojej ulubionej pozycji :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja też tylko na brzuchu bym spała, a lekarz mi psikusa zrobił przy pierwszym porodzie i była cesarka - nie pamiętam ile miesięcy zbierałam się na odwagę by polozyc się na brzuchu - ok8? I pierwsze co pomyślałam (no może drugie hehe) ja zobaczyłam teraz dwie kreski na teście to o nie! Znowu na brzuchu nie pośpię [emoji33][emoji23]

7u223e3kwboc3bjp.png

A ja tak na pół brzucha bym chciała ojj tak [emoji16]a swoją drogą strasznie nie mogę teraz doczekać się od wizyty do wizyty i pytanie do was czy któraś z was czuję się ostatnio dużo gorzej jakby kamień nosiła ja dwa tyg temu latał jak fryga a od tygodnia przejdę 500 m i mnie ciągnie i chce się siku lub dwójkę [emoji58] czuję się do niczego nawet na plac z synkiem nie dałam rady dobija mnie to

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tez spadek formy... meczy mnie chodzenie, sprzatanie itd i najchetniej ze dwa razy dziennie robilabym sobie drzemke:p ale staram sie to jakos przezwyciezac i latam dalej, a wieczorem paadaaaammm... zasypiam na kanapie, w trakcie filmu itd :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja tak od co najmniej 15lat juz nie spie na brzuchu ze wzgledu na uraz kregoslupa szyjnego ktory mialam.głownie spie na plecach..

I generalnie wszystko mnie boli- pachwiny, krocze, kregoslup hahah troche sie zrobilam marudna, ale maz mowi ze da sie wytrzymac;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Czy któras z mam wybiera sie jeszcze w podroz samolotem?Chcialam leciec zalatwic kilka spraw w przyszlym tyg.ale moj lekarz prowadzacy odradzil mi lot.

Do góry