reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kacprysiowo ja chodzę na nfz,ale na wizytach też niczego się nie dowiaduje,bo moja gin ma tak słaby sprzęt,że usg mi w ogóle nie robi i dlatego na te 'główne' usg każdego trymestru chodzę prywatnie,żeby wszystko posprawdzać...

reklama
A ja tak na pół brzucha bym chciała ojj tak [emoji16]a swoją drogą strasznie nie mogę teraz doczekać się od wizyty do wizyty i pytanie do was czy któraś z was czuję się ostatnio dużo gorzej jakby kamień nosiła ja dwa tyg temu latał jak fryga a od tygodnia przejdę 500 m i mnie ciągnie i chce się siku lub dwójkę [emoji58] czuję się do niczego nawet na plac z synkiem nie dałam rady dobija mnie to

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam ochotę położyć się spać na brzuchu, szkoda że się nie da. :unsure:
Ja ostatnio w wannie sie ,,polozylam" na brzuchu [emoji7] juz sie nie moge doczekac kiedy tak naprawde sie uloze do snu w swojej ulubionej pozycji :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja też tylko na brzuchu bym spała, a lekarz mi psikusa zrobił przy pierwszym porodzie i była cesarka - nie pamiętam ile miesięcy zbierałam się na odwagę by polozyc się na brzuchu - ok8? I pierwsze co pomyślałam (no może drugie hehe) ja zobaczyłam teraz dwie kreski na teście to o nie! Znowu na brzuchu nie pośpię [emoji33][emoji23]

7u223e3kwboc3bjp.png

A ja tak na pół brzucha bym chciała ojj tak [emoji16]a swoją drogą strasznie nie mogę teraz doczekać się od wizyty do wizyty i pytanie do was czy któraś z was czuję się ostatnio dużo gorzej jakby kamień nosiła ja dwa tyg temu latał jak fryga a od tygodnia przejdę 500 m i mnie ciągnie i chce się siku lub dwójkę [emoji58] czuję się do niczego nawet na plac z synkiem nie dałam rady dobija mnie to

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tez spadek formy... meczy mnie chodzenie, sprzatanie itd i najchetniej ze dwa razy dziennie robilabym sobie drzemke:p ale staram sie to jakos przezwyciezac i latam dalej, a wieczorem paadaaaammm... zasypiam na kanapie, w trakcie filmu itd :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja tak od co najmniej 15lat juz nie spie na brzuchu ze wzgledu na uraz kregoslupa szyjnego ktory mialam.głownie spie na plecach..

I generalnie wszystko mnie boli- pachwiny, krocze, kregoslup hahah troche sie zrobilam marudna, ale maz mowi ze da sie wytrzymac;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Czy któras z mam wybiera sie jeszcze w podroz samolotem?Chcialam leciec zalatwic kilka spraw w przyszlym tyg.ale moj lekarz prowadzacy odradzil mi lot.

Do góry