reklama
Rybcia2309
Fanka BB :)
A ja tak na pół brzucha bym chciała ojj tak [emoji16]a swoją drogą strasznie nie mogę teraz doczekać się od wizyty do wizyty i pytanie do was czy któraś z was czuję się ostatnio dużo gorzej jakby kamień nosiła ja dwa tyg temu latał jak fryga a od tygodnia przejdę 500 m i mnie ciągnie i chce się siku lub dwójkę [emoji58] czuję się do niczego nawet na plac z synkiem nie dałam rady dobija mnie to
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Ja ostatnio w wannie sie ,,polozylam" na brzuchu [emoji7] juz sie nie moge doczekac kiedy tak naprawde sie uloze do snu w swojej ulubionej pozycjiMam ochotę położyć się spać na brzuchu, szkoda że się nie da.
Zając Czerwcowy
Ja tez ! Pod warunkiem ze urodzimy sn... bo jak nie to slabo...Pierwsza rzecz jaka zrobie po porodzie to będzie to
Zając Czerwcowy
My wlasnie z mezem obserwowalismy dyskoteke w brzuchu mala niezly jump tam sobie robi tak skakala
Arya88
Ja też tylko na brzuchu bym spała, a lekarz mi psikusa zrobił przy pierwszym porodzie i była cesarka - nie pamiętam ile miesięcy zbierałam się na odwagę by polozyc się na brzuchu - ok8? I pierwsze co pomyślałam (no może drugie hehe) ja zobaczyłam teraz dwie kreski na teście to o nie! Znowu na brzuchu nie pośpię [emoji33][emoji23]
A ja tak na pół brzucha bym chciała ojj tak [emoji16]a swoją drogą strasznie nie mogę teraz doczekać się od wizyty do wizyty i pytanie do was czy któraś z was czuję się ostatnio dużo gorzej jakby kamień nosiła ja dwa tyg temu latał jak fryga a od tygodnia przejdę 500 m i mnie ciągnie i chce się siku lub dwójkę [emoji58] czuję się do niczego nawet na plac z synkiem nie dałam rady dobija mnie to
U mnie tez spadek formy... meczy mnie chodzenie, sprzatanie itd i najchetniej ze dwa razy dziennie robilabym sobie drzemke ale staram sie to jakos przezwyciezac i latam dalej, a wieczorem paadaaaammm... zasypiam na kanapie, w trakcie filmu itd
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama