reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

fakt ciezko odroznic... ;) [emoji23] glowa, dupka... hahaha :)

p19u9jcg81ehxczt.png
nasz młody też dupcie wystawia i ostanio M. mówi do brzusia " Chodź tatuś i dupcie pomasuje, mama ci będzie ją całować jak się urodzisz to tatuś pomasuje troszkę " [emoji23][emoji23][emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Kurcze coś dziś chyba w powietrzu nie tak ja też od 3 spać nie mogłam a wcześniej jakieś pierdoły mi się śniły. Na gardło woda z solą działa cuda. Chyba coś z tą apką się dzieje bo mi się od kilku dni zawiesza

Witam i ja. Coś chyba w tej nocy dzisiaj było bo ja też niewyspana,już nie wiem jak mam leżeć.Na plecach żle,na boku żle....ajajajajaj.... Maż mi zachrapie to ciśnienie mi skacze 500/800 . W ogóle jakaś taka drażliwa jestem ostatnio.Albo mam napad głupawy albo jakiegoś smutasa załapię.3 ciąża a jakbym była 1 raz. Ja sie śmieje,że chyba już za stara jestem :)

Co do płukania to ja stosowała wodę ale z soda. Pół szklanki letniej wody + łyżeczka sody i 3-4 króciutkie plukniecia. Mi pomogło bardzo:)

Dzis o 5 weszła polozna i chyba nie w humorze była bo światło mi zapaliła na całej sali że odrazy mnie postawiło na nogi ale sprawdziła co miała znowu zasnęłam. Później następna o 6 otwiera drzwi i krzyk "dzień dobry pani Natalio jak samopoczucie" brrr.. Co one ode mnie chcą tak rano czemu są tak niedobre i mnie budzą. Ale otworzyłam jedno oko rzuciłam w porządku i poszłam spać dalej. Od 7.30 przyjmowali jakąś pacjentke starsza co TYLE gada i tak donosny głos ma ze głową pęka cały oddział musi ją słuchać już pół życia opowiedziała co będzie robiła przez resztę pobytu.. Jej głos odrazu oczywiście też mnie obudził i patrzę na poduszce jakieś plamy ja sie kleje. Zalała mnie siara w nocy pierwszy raz tak mocno jeszcze w tym szpitalu i jeszcze na dodatek czekam aż P mi przyniesie rzeczy bo założyłam wczoraj wieczorem ostatnia z przygotowanych koszulek i rano miał mi przynieś ale nie myslalam że tak się skończy i będę chodziła z plamami jak jakiś brudas. A on dopiero wstał.. Dzień się zapowiada cudownie..:confused:

Dzis o 5 weszła polozna i chyba nie w humorze była bo światło mi zapaliła na całej sali że odrazy mnie postawiło na nogi ale sprawdziła co miała znowu zasnęłam. Później następna o 6 otwiera drzwi i krzyk "dzień dobry pani Natalio jak samopoczucie" brrr.. Co one ode mnie chcą tak rano czemu są tak niedobre i mnie budzą. Ale otworzyłam jedno oko rzuciłam w porządku i poszłam spać dalej. Od 7.30 przyjmowali jakąś pacjentke starsza co TYLE gada i tak donosny głos ma ze głową pęka cały oddział musi ją słuchać już pół życia opowiedziała co będzie robiła przez resztę pobytu.. Jej głos odrazu oczywiście też mnie obudził i patrzę na poduszce jakieś plamy ja sie kleje. Zalała mnie siara w nocy pierwszy raz tak mocno jeszcze w tym szpitalu i jeszcze na dodatek czekam aż P mi przyniesie rzeczy bo założyłam wczoraj wieczorem ostatnia z przygotowanych koszulek i rano miał mi przynieś ale nie myslalam że tak się skończy i będę chodziła z plamami jak jakiś brudas. A on dopiero wstał.. Dzień się zapowiada cudownie..:confused:
Ja jak w kwietniu na ginekologii leżałam to miałam ochotę walnąć w ryja księdza który jak wchodzil na salę to chyba czuł się jak na ambonie bo na cały głos "szczęść Boże" ze wszystkie dosłownie na baczność wstawałyśmy. A później się zmądrzyłam i na noc zatyczki w uczy i miałam go w dupie rano.bo go nie slyszalam.

Witam i ja. Coś chyba w tej nocy dzisiaj było bo ja też niewyspana,już nie wiem jak mam leżeć.Na plecach żle,na boku żle....ajajajajaj.... Maż mi zachrapie to ciśnienie mi skacze 500/800 . W ogóle jakaś taka drażliwa jestem ostatnio.Albo mam napad głupawy albo jakiegoś smutasa załapię.3 ciąża a jakbym była 1 raz. Ja sie śmieje,że chyba już za stara jestem :)
Ja tak samo od 3 spać nie mogę bo mnie opryszczka swędzi [emoji19]

Rybcia na którą masz? Ja to bym się bała i nie chciała cesarki strasznie no ale w twojej sytuacji.... Trzeba wybrać mniejsze zło.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj bidulko zaraz obchód to się może czegoś dowiesz.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry