reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ale się porobiło!
Dziewczyny trzymam kciuki za Was mocno.
Rozbieżność miedzy częściami ciała to raczej norma. U nas brzuszek jest 2 tyg do tyłu. U synka było podobnie. Potem się wyrównało. Jak lekarze chcą kontrolować i sprawdzać to niczemu nie zaszkodzi. Wy Mamuśki jednak się nie fiksujcie.
Brzuszki mogą byc małe , bo przecież dzieciaczki dopiero tyją.

reklama
Cześć dziewczyny, jestem Zuza i mam termin na 18 czerwca. Będę miała trzecia córkę :) Starsza jest z 12, a druga z 15 roku. Szczerze to miałam nadzieję na synka, to była nasza ostatnia próba, ale nie wyszło ;) Mi to było wszystko jedno, tylko mąż trochę był podlamany, że ma same baby i na podpaski nie zarobi.

Założyli mi pessara bo mam rozwarcie wewnętrznie i zewnętrznie ale szyjka po tym leżeniu nie skróciła się już. Usg też wyszło nieźle bo już na niecałe 2 tyg różnicy. Przepływy mam mieć robione już w poniedziałek prywatnie bo o dziwo moja Pani doktor we własnej osobie zawitała żeby zrobić mi usg powtórne i założyć pessara i mówiła że to już zrobimy u niej bo ma lepszy sprzęt. Jednak trochę się zainteresowała hmm. No i wychodzę jutro prawdopodobnie bo jeszcze na dziś kroplowki, ktg i jutro wyniki maja być posiewu :)

Anulka Ty już 32 tc rewelacja!!
Dziękuję [emoji8] Ale niestety strach coraz większy [emoji44] 8 tygodni [emoji44][emoji44][emoji44]
Cześć dziewczyny, jestem Zuza i mam termin na 18 czerwca. Będę miała trzecia córkę :) Starsza jest z 12, a druga z 15 roku. Szczerze to miałam nadzieję na synka, to była nasza ostatnia próba, ale nie wyszło ;) Mi to było wszystko jedno, tylko mąż trochę był podlamany, że ma same baby i na podpaski nie zarobi.
Witaj w klubie [emoji6] u mnie też trzecia baba [emoji1] my podpaski będziemy w makro zamawiać żeby nam paletami przywozili [emoji28]
Założyli mi pessara bo mam rozwarcie wewnętrznie i zewnętrznie ale szyjka po tym leżeniu nie skróciła się już. Usg też wyszło nieźle bo już na niecałe 2 tyg różnicy. Przepływy mam mieć robione już w poniedziałek prywatnie bo o dziwo moja Pani doktor we własnej osobie zawitała żeby zrobić mi usg powtórne i założyć pessara i mówiła że to już zrobimy u niej bo ma lepszy sprzęt. Jednak trochę się zainteresowała hmm. No i wychodzę jutro prawdopodobnie bo jeszcze na dziś kroplowki, ktg i jutro wyniki maja być posiewu :)
No i takie wiadomości ja lubię [emoji7][emoji7][emoji7] Super [emoji1] a swoją drogą to sprytna ta Twoja Pani doktor- zrobimy prywatnie... hmmmm ma kobieta łeb do interesów [emoji383][emoji383][emoji383]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Do góry