reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja jak w kwietniu na ginekologii leżałam to miałam ochotę walnąć w ryja księdza który jak wchodzil na salę to chyba czuł się jak na ambonie bo na cały głos "szczęść Boże" ze wszystkie dosłownie na baczność wstawałyśmy. A później się zmądrzyłam i na noc zatyczki w uczy i miałam go w dupie rano.bo go nie slyszalam.

Moze oni myślą że w szpitalu to snu nie potrzeba i cały czas sobie siedzimy żeby ich słuchać. Ja rozumiem że przychodzą wczesnie do pracy albo noc cała muszę siedzieć ale po co tak głośno to pokazywać i akcentowac się krzykami..

Jak ja lezalam przed porodem w szpitalu to u nas co dwie godziny chodzily polozne, nawet w nocy i sprawdzaly tetno dzieci :)
To akurat mi nie przeszkadza ale zależy też w jaki sposób to robi. Są takie co cicho wchodzą i szepcza żeby Cię nie wybudzić w takim amoku a ta w nocy normalnie bach drzwi bach światło najważniejsze jakie jest cała oświetlona sala jeszcze podchodzi to krzyk że przyszła sprawdzić to to i to. No fajnie ale po co taka głośno?

Jednak jutro będą mnie badali.. Dziś jeszcze chcą obserwowac ktg i takie podstawy.. A no i nadal na pasiew czekają.

Od 3 dni jestem znów przeziebiona ale dziś to już na maxa. Nie chce iść do lekarza bo znów mi da leki a ja już ich brałam w ciąży za dużo. Pije stodal, biore wit. C i psikam tamtum verde. Mam też tabletki *spam* na gardło ale nie działają. Jakiś domowy sposób na nieziemski ból gardła ?

w57vyx8dubspq12k.png
Przechodziłam taki ból przed wczoraj i jak z nieba spadło mi gorące mleko z sokiem malinowy dosłownie jak ręką objął więc spróbuj coś napewno zlagodzi [emoji5][emoji6]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

O rany [emoji44]Ale się porobiło... Wionatq trzymaj się [emoji8] pokaż im tam szpitalu kto rządzi [emoji48]
Arya powodzenia [emoji11] Mam nadzieję że to tylko błąd usg
Mam wizytę jutro i szczerze powiem zaczęłam się bać [emoji53] ostatnio miewam doła... Tak myślałam że na końcówce to już z górki, ze nerwy mamy już za sobą a tu inaczej [emoji22] muszę poszukać dobrze i odnaleźć mój optymizm [emoji6]
Dziewczyny trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Do góry