reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

fakt ciezko odroznic... ;) [emoji23] glowa, dupka... hahaha :)

p19u9jcg81ehxczt.png
nasz młody też dupcie wystawia i ostanio M. mówi do brzusia " Chodź tatuś i dupcie pomasuje, mama ci będzie ją całować jak się urodzisz to tatuś pomasuje troszkę " [emoji23][emoji23][emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Kurcze coś dziś chyba w powietrzu nie tak ja też od 3 spać nie mogłam a wcześniej jakieś pierdoły mi się śniły. Na gardło woda z solą działa cuda. Chyba coś z tą apką się dzieje bo mi się od kilku dni zawiesza

Witam i ja. Coś chyba w tej nocy dzisiaj było bo ja też niewyspana,już nie wiem jak mam leżeć.Na plecach żle,na boku żle....ajajajajaj.... Maż mi zachrapie to ciśnienie mi skacze 500/800 . W ogóle jakaś taka drażliwa jestem ostatnio.Albo mam napad głupawy albo jakiegoś smutasa załapię.3 ciąża a jakbym była 1 raz. Ja sie śmieje,że chyba już za stara jestem :)

Co do płukania to ja stosowała wodę ale z soda. Pół szklanki letniej wody + łyżeczka sody i 3-4 króciutkie plukniecia. Mi pomogło bardzo:)

Dzis o 5 weszła polozna i chyba nie w humorze była bo światło mi zapaliła na całej sali że odrazy mnie postawiło na nogi ale sprawdziła co miała znowu zasnęłam. Później następna o 6 otwiera drzwi i krzyk "dzień dobry pani Natalio jak samopoczucie" brrr.. Co one ode mnie chcą tak rano czemu są tak niedobre i mnie budzą. Ale otworzyłam jedno oko rzuciłam w porządku i poszłam spać dalej. Od 7.30 przyjmowali jakąś pacjentke starsza co TYLE gada i tak donosny głos ma ze głową pęka cały oddział musi ją słuchać już pół życia opowiedziała co będzie robiła przez resztę pobytu.. Jej głos odrazu oczywiście też mnie obudził i patrzę na poduszce jakieś plamy ja sie kleje. Zalała mnie siara w nocy pierwszy raz tak mocno jeszcze w tym szpitalu i jeszcze na dodatek czekam aż P mi przyniesie rzeczy bo założyłam wczoraj wieczorem ostatnia z przygotowanych koszulek i rano miał mi przynieś ale nie myslalam że tak się skończy i będę chodziła z plamami jak jakiś brudas. A on dopiero wstał.. Dzień się zapowiada cudownie..:confused:

Dzis o 5 weszła polozna i chyba nie w humorze była bo światło mi zapaliła na całej sali że odrazy mnie postawiło na nogi ale sprawdziła co miała znowu zasnęłam. Później następna o 6 otwiera drzwi i krzyk "dzień dobry pani Natalio jak samopoczucie" brrr.. Co one ode mnie chcą tak rano czemu są tak niedobre i mnie budzą. Ale otworzyłam jedno oko rzuciłam w porządku i poszłam spać dalej. Od 7.30 przyjmowali jakąś pacjentke starsza co TYLE gada i tak donosny głos ma ze głową pęka cały oddział musi ją słuchać już pół życia opowiedziała co będzie robiła przez resztę pobytu.. Jej głos odrazu oczywiście też mnie obudził i patrzę na poduszce jakieś plamy ja sie kleje. Zalała mnie siara w nocy pierwszy raz tak mocno jeszcze w tym szpitalu i jeszcze na dodatek czekam aż P mi przyniesie rzeczy bo założyłam wczoraj wieczorem ostatnia z przygotowanych koszulek i rano miał mi przynieś ale nie myslalam że tak się skończy i będę chodziła z plamami jak jakiś brudas. A on dopiero wstał.. Dzień się zapowiada cudownie..:confused:
Ja jak w kwietniu na ginekologii leżałam to miałam ochotę walnąć w ryja księdza który jak wchodzil na salę to chyba czuł się jak na ambonie bo na cały głos "szczęść Boże" ze wszystkie dosłownie na baczność wstawałyśmy. A później się zmądrzyłam i na noc zatyczki w uczy i miałam go w dupie rano.bo go nie slyszalam.

Witam i ja. Coś chyba w tej nocy dzisiaj było bo ja też niewyspana,już nie wiem jak mam leżeć.Na plecach żle,na boku żle....ajajajajaj.... Maż mi zachrapie to ciśnienie mi skacze 500/800 . W ogóle jakaś taka drażliwa jestem ostatnio.Albo mam napad głupawy albo jakiegoś smutasa załapię.3 ciąża a jakbym była 1 raz. Ja sie śmieje,że chyba już za stara jestem :)
Ja tak samo od 3 spać nie mogę bo mnie opryszczka swędzi [emoji19]

Rybcia na którą masz? Ja to bym się bała i nie chciała cesarki strasznie no ale w twojej sytuacji.... Trzeba wybrać mniejsze zło.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj bidulko zaraz obchód to się może czegoś dowiesz.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry