reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja mialam i dzis chcialam dokupic torebke ale kody juz mi nie dzialaly :(

p19u9jcg81ehxczt.png
dzialaja juz tylko dwa.

reklama
Ja też dziś kupowałam i działały tylko dwa i poplynelam ponad 400 ;-)
Kupiłam dwie pary Nike dla starszaka i młody jest odziany ;-)
Zamówiłam kosmetyki i poszło....
Ale obiecałam sobie ze cala ostatnia pensje przepiernicze na mojego cukiereczka <3

Zając mamy zbliżony termin bo ja mam na 17 czerwca ;-) i też niech siedzi.

Goraczka u dziecka to coś strasznego, mój tylko w nosie chrobocze a ja już spać dobrze nie mogę i czułam, macam, przeglądam główkę żeby wyżej była. Mąż mówi że ja przez dzieci 10 lat krócej będę żyła. Ale tak kocham że mój instynkt każe czuwać!

Nie no to ja skromnie bo 120 zł ale wszystko na mojego slodziaka;-) za to w rosmanie popłynie bo wyprawkę z kosmetyków mam na 300 zl

Ja też dziś kupowałam i działały tylko dwa i poplynelam ponad 400 ;-)
Kupiłam dwie pary Nike dla starszaka i młody jest odziany ;-)
Zamówiłam kosmetyki i poszło....
Ale obiecałam sobie ze cala ostatnia pensje przepiernicze na mojego cukiereczka <3

Zając mamy zbliżony termin bo ja mam na 17 czerwca ;-) i też niech siedzi.

Goraczka u dziecka to coś strasznego, mój tylko w nosie chrobocze a ja już spać dobrze nie mogę i czułam, macam, przeglądam główkę żeby wyżej była. Mąż mówi że ja przez dzieci 10 lat krócej będę żyła. Ale tak kocham że mój instynkt każe czuwać!
Ja tez wczoraj poplynelam tak, ze obkupilam na wakacje mojego 3 latka. Ale jeszcze w czerwcu beda fajne promocje, bo pamietam ze w tamtym roku w HM, 5 10 15 mozna bylo za grosze ubranka kupowac, wiec ja nie spinam sie az tak teraz.

Ja podejście do glukozy mam jutro...[emoji50] Ale dzisiaj się obudziłam i coś mnie gardło boli i jakby nos przytkany i stąd pytanie....
... ten irigasin do płukania zatok to można bez obaw stosować tak?
Ja termin na 23 od dzisiaj 93 dni tak to leci [emoji4]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Kurcze tez musze zrobic liste do apteki... chyba ze ktora ma jakas fajna to bylabym wdzieczna jakby ja wrzucila;)
Ja mam termin na 10 czerwca:D ciekawa jestem czy te nasz Dzieciaczki wstrzela sie w terminy:))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

reklama
Natalia bez obaw, dodaj trochę wody utlenionej.

Moje zakupy też bez spiny się odbyły. Miałam zaplanowanego Smyka weekend ale skoro jest okazja to skorzystałam tu ;-)

Do góry