reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Mlodamama więc trzymam kciuki podwójne!!
Caixa kiedy byłam wciąży śnił mi się chłopiec o niebieskich oczach i białych włosach, Nasz syn tak wygląda
Ale ostatnio śniła mi się dziewczynka o niebieskich oczkach i ciemnych włosach. Czyżby lekarz się pomylił?? ;-)
Caixa kiedy byłam wciąży śnił mi się chłopiec o niebieskich oczach i białych włosach, Nasz syn tak wygląda
Ale ostatnio śniła mi się dziewczynka o niebieskich oczkach i ciemnych włosach. Czyżby lekarz się pomylił?? ;-)
mlodamama21
Fanka BB :)
camel
Czesc mamuski....a ja siedze w przychodni i czekam na mojego dr. Wszak chodze do niego prywatnie ale tez i na NFZ bo w sumie po co mam placic za badania w laboratorium. Mam nadzieje ze przyjdzie w miare punktualnie bo nie mam cobz dzieckiem zrobic..a w przychodni jak to po panstwowemu przychodza kiedy chca....
Matko wiecie przytylam 4 kg w ciagu misiaca ....nie wiem co jest grane...szok....w rakim tempie to mnie zatocza na porodowke....
Matko wiecie przytylam 4 kg w ciagu misiaca ....nie wiem co jest grane...szok....w rakim tempie to mnie zatocza na porodowke....
Zając Czerwcowy
Zdrowko !
Dzieki za kciuki Poszlo i nie wraca ale byla wredna pielegniarka. Pytan sie czy moge dodac cyrtyne...,,raczej nie" poprosilam drugi raz ,,to Pani badanie " . Dodalam. Mysle sobie poprzednio mi sama pielegniarka dodawala i bylo dobrze
Kacprysiowo ja poje drugi raz dlatego, ze mam PCOS a przy nich jest wieksze ryzyko cukrzycy ciazowej i chyba w I trymestrze mialam skierowanie bo gin chciala to sprawdzic. A teraz juz standardowo zgodnie z harmonogramem.
Mloda na razie spokojna, nie szaleje po takiej ilosci slodkiego
Rybcia2309
To suuuuer. [emoji16]Refleksja ranka - Zaczynają rodzić mamy kwietniowe już tylko majówki iiii MY .. [emoji33]
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
motylek05
Ja bede piła w nastepnym tygodniuDzien dobty. Prosze trzymac kciuki gdyz ogarniam sie i ide pic napoj bogin !