reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Mlodamama więc trzymam kciuki podwójne!!

Caixa kiedy byłam wciąży śnił mi się chłopiec o niebieskich oczach i białych włosach, Nasz syn tak wygląda :-D
Ale ostatnio śniła mi się dziewczynka o niebieskich oczkach i ciemnych włosach. Czyżby lekarz się pomylił?? ;-)

A jaki miałaś wynik po 2h?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
1490338441-aaaaaa.jpeg

Czesc mamuski....a ja siedze w przychodni i czekam na mojego dr. Wszak chodze do niego prywatnie ale tez i na NFZ bo w sumie po co mam placic za badania w laboratorium. Mam nadzieje ze przyjdzie w miare punktualnie bo nie mam cobz dzieckiem zrobic..a w przychodni jak to po panstwowemu przychodza kiedy chca....

Matko wiecie przytylam 4 kg w ciagu misiaca ....nie wiem co jest grane...szok....w rakim tempie to mnie zatocza na porodowke....

c55f3e3kq403a9og.png

1490338739-aaaaaa.jpeg

Zdrowko !
Dzieki za kciuki :)Poszlo :) i nie wraca ;) ale byla wredna pielegniarka. Pytan sie czy moge dodac cyrtyne...,,raczej nie" poprosilam drugi raz ,,to Pani badanie " . Dodalam. Mysle sobie poprzednio mi sama pielegniarka dodawala i bylo dobrze ;)
Kacprysiowo ja poje drugi raz dlatego, ze mam PCOS a przy nich jest wieksze ryzyko cukrzycy ciazowej i chyba w I trymestrze mialam skierowanie bo gin chciala to sprawdzic. A teraz juz standardowo zgodnie z harmonogramem.
Mloda na razie spokojna, nie szaleje po takiej ilosci slodkiego :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry