reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Mlodamama więc trzymam kciuki podwójne!!

Caixa kiedy byłam wciąży śnił mi się chłopiec o niebieskich oczach i białych włosach, Nasz syn tak wygląda :-D
Ale ostatnio śniła mi się dziewczynka o niebieskich oczkach i ciemnych włosach. Czyżby lekarz się pomylił?? ;-)

A jaki miałaś wynik po 2h?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
1490338441-aaaaaa.jpeg

Czesc mamuski....a ja siedze w przychodni i czekam na mojego dr. Wszak chodze do niego prywatnie ale tez i na NFZ bo w sumie po co mam placic za badania w laboratorium. Mam nadzieje ze przyjdzie w miare punktualnie bo nie mam cobz dzieckiem zrobic..a w przychodni jak to po panstwowemu przychodza kiedy chca....

Matko wiecie przytylam 4 kg w ciagu misiaca ....nie wiem co jest grane...szok....w rakim tempie to mnie zatocza na porodowke....

c55f3e3kq403a9og.png

1490338739-aaaaaa.jpeg

Zdrowko !
Dzieki za kciuki :)Poszlo :) i nie wraca ;) ale byla wredna pielegniarka. Pytan sie czy moge dodac cyrtyne...,,raczej nie" poprosilam drugi raz ,,to Pani badanie " . Dodalam. Mysle sobie poprzednio mi sama pielegniarka dodawala i bylo dobrze ;)
Kacprysiowo ja poje drugi raz dlatego, ze mam PCOS a przy nich jest wieksze ryzyko cukrzycy ciazowej i chyba w I trymestrze mialam skierowanie bo gin chciala to sprawdzic. A teraz juz standardowo zgodnie z harmonogramem.
Mloda na razie spokojna, nie szaleje po takiej ilosci slodkiego :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry