reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

1490338739-aaaaaa.jpeg

Zdrowko !
Dzieki za kciuki :)Poszlo :) i nie wraca ;) ale byla wredna pielegniarka. Pytan sie czy moge dodac cyrtyne...,,raczej nie" poprosilam drugi raz ,,to Pani badanie " . Dodalam. Mysle sobie poprzednio mi sama pielegniarka dodawala i bylo dobrze ;)
Kacprysiowo ja poje drugi raz dlatego, ze mam PCOS a przy nich jest wieksze ryzyko cukrzycy ciazowej i chyba w I trymestrze mialam skierowanie bo gin chciala to sprawdzic. A teraz juz standardowo zgodnie z harmonogramem.
Mloda na razie spokojna, nie szaleje po takiej ilosci slodkiego :)

p19u9jcg81ehxczt.png
Dzielne dziewczyny! I mamusia i córka znoszą badanie!

reklama
Czesc mamuski....a ja siedze w przychodni i czekam na mojego dr. Wszak chodze do niego prywatnie ale tez i na NFZ bo w sumie po co mam placic za badania w laboratorium. Mam nadzieje ze przyjdzie w miare punktualnie bo nie mam cobz dzieckiem zrobic..a w przychodni jak to po panstwowemu przychodza kiedy chca....

Matko wiecie przytylam 4 kg w ciagu misiaca ....nie wiem co jest grane...szok....w rakim tempie to mnie zatocza na porodowke....

c55f3e3kq403a9og.png
Ja dlatego jak musiałam iść do publicznego to chodziłam najpóźniej jak się da. Tak żeby nie było już kolejki a lekarz już musiał być a jako ciężarnej to nie mogli mi odmówić przyjęcia i pracując do 13 o 12.45 musiał mnie jeszcze przyjmować :cool2:

Dzielnie się trzyma cie dziewuszki z ta glukoza. Mi to badanie łatwo poszło aż się sama dziwilam bo w ciazy mało co słodyczy tykam.

Która z was miała kody na hm? To są te które są na stronie głównej? Mialam nic nie kupować ale takie ładne body są ze chyba ne wytrzymam

Dzielnie się trzyma cie dziewuszki z ta glukoza. Mi to badanie łatwo poszło aż się sama dziwilam bo w ciazy mało co słodyczy tykam.

Która z was miała kody na hm? To są te które są na stronie głównej? Mialam nic nie kupować ale takie ładne body są ze chyba ne wytrzymam

Ja mialam i dzis chcialam dokupic torebke ale kody juz mi nie dzialaly :(

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Czesc mamuski....a ja siedze w przychodni i czekam na mojego dr. Wszak chodze do niego prywatnie ale tez i na NFZ bo w sumie po co mam placic za badania w laboratorium. Mam nadzieje ze przyjdzie w miare punktualnie bo nie mam cobz dzieckiem zrobic..a w przychodni jak to po panstwowemu przychodza kiedy chca....

Matko wiecie przytylam 4 kg w ciagu misiaca ....nie wiem co jest grane...szok....w rakim tempie to mnie zatocza na porodowke....

c55f3e3kq403a9og.png

Ja teraz w ciągu miesiąca przytyłam 2 kg, ale od początku to już jest 9.
Nigdy tak dużo nie ważyłam, szok.

Do góry